Ако човек с негативна енергия влезе в дома ви, котката ще реагира

Котката усеща негативната енергия у хората. Когато лош човек влезе в дома ви, домашният любимец ще промени поведението си.

Фактът, че котките имат т. нар. „шесто чувство”, което им позволява точно да идентифицират лошите хора и да усещат опасността, която идва от тях, е известен още от древен Египет.

Защо котките могат да усещат лошите хора?

Известно е, че всички сетива при животните са в пъти по-развити, отколкото при хората. Например котката може да чува в диапазона от около 65 kHz, докато при хората тази способност не надвишава 20 kHz. Зрителната острота при котките е седем пъти по-висока, отколкото при хората.

Котката има много по-силно усещане за енергийно възприятие и усеща човешката енергия. Хората, които наричаме лоши, по дефиниция са хора с отрицателна енергия, насочена към околната среда или други хора. И ако ние не я виждаме, котката усеща негативната енергия добре и го показва с поведението си.

Можете да познаете лошия човек по поведението на котката

Ако човек с негативна енергия или лоши мисли дойде в дома ви, това често може да се определи от поведението на котката. В началото тя обикновено го гледа внимателно, сякаш го хипнотизира, след това внимателно се отдалечава и се опитва да стои настрана. Понякога тя може да избяга, да се скрие или, обратно, да тича в кръг, сякаш някой я преследва.

Ако се приближите до нея или ако се опитате да я погалите, котката може да прояви агресия – съскане, извиване на гърба, опити да ви удари с лапата с пуснати нокти. Ако този човек идва често в къщата ви, котката развива силна враждебност към него.

Но не само лошите хора имат негативна енергия. Самите собственици могат да я внесат в къщата си чрез дрехите си или с някои предмети. Това също става очевидно от промяната в поведение на котката. Тя отказва да общува и да играе, избягва близък контакт. Щом източникът на лоша енергия изчезне, котката отново става привързана и общителна.

Усещат ли котките, когато стопанинът им е болен?

Способността на котката да прогонва негативната енергия от дома е само част от нейния изключителен потенциал. Забелязано е също, че котката може да регулира енергията на човек и да има лечебен ефект върху увреденото му биополе.

Когато човек изпитва болка, котката упорито ляга на болното място и се опитва да го затопли или да сложи лапите си на това място. По този начин тя балансира енергията му. Мъркането има благоприятен ефект и върху човешката нервна система.

Morkadis

Собствениците на котки отдавна знаят, че поведението на четириногите им приятели често може да определи благополучието в дома и здравето на стопанина. Когато всичко е наред, котката се държи спокойно, играе, общува, има добър апетит. Ако нещо не е наред с енергията в къщата или здравословното състояние на домакинството, поведението на котката се променя – тя започва да се държи странно и необичайно. Трябва да обърнете внимание на това.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Защо котката ляга върху човек?

Забавен тест: Избери котка и научи своя тип характер

Котката може да усети предстоящи лоши събития

Суеверия: Черната котка носи любов в къщата

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.