Амулет от бреза работи с женската енергия

pixabay.com

Смята се, че най-силните амулети са направените от естествен материал, при това със собствените ръце

Амулетите от бреза работят с женската енергия, затова помагат преди всичко на представителките на прекрасния пол.

Амулетът от бреза е най-добре да се постави в спалнята – тогава ще се радвате на физическо и душевно здраве, а в семейството ще царят хармония и взаимно разбиране.

Той се прави много лесно. Накъсайте няколко брезови клонки, украсете всяка от тях с няколко панделки или разноцветни лентички. Поставете букета амулет на нощното шкафче или на леглото.

Ако завържете букета с бяла лента, той ще способства на първо място за здравето на децата; с червена – за здравето на съпрузите; кафяво-жълтата гама на лентата ще подари дълголетие на вашите родители, баби и дядовци. Ако в букета добавите няколко гроздове офика, той ще способства и за хармонията в съпружеското ложе. Лентата, с която в този случай трябва да се завърже, е червена.

източник: popantofi.com

Вижте още:

Изметете лошия късмет от къщата и привлечете благополучие!

Тези амулети дават свръхсили на жените! Носете ги с вас

Тайните знания, скрити в амулетите

Амулети за здраве и успех

Сложете това на прозореца си, за да привлечете късмет и богатство

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.