Астрогенетичният модел на човека

9

През 1979 г. британският астроном проф. Иън Никълсън (Ian Nicolson) открил, че слънчевият вятър, бомбардиращ радиационния пояс на Ван Алън, изменя магнитното поле на Земята.

Според астрогенетичния модел личността на човек е генетично предопределена в момента на зачеването. Дванадесетте вида личности са резултат от дванадесетте вида слънчева радиация. Според астрогенетиците позицията на планетите по време на зачеването и бременността може да влияе върху точния момент на раждане, както и да модифицира развитието на личността.

Как Слънцето контролира плодовитостта: Теория за слънчевия хормон

През 1987 г. д-р Рос Айди (Ross Aidey), който е бил шеф на кабинета по времето на Рейгън, публикува научна статия, в която е доказал, че около 20 процента от епифизните клетки при гълъби, морски свинчета и плъхове реагират на промени в посоката и интензитета на земното магнитно поле. Това от своя страна изменяло количеството на хормона меланин, който има силно въздействие върху биологичния часовник.

Предишни изследвания вече са показали, че цикълът на биологичния ритъм при хората продължава 28 дни, което с абсолютна точност отговаря на 28-дневния период на ротация на Слънцето, гледано то Земята. Станало ясно, че слънчевата радиация не само предопределя човешката личност, но контролира и поведението на живите организми още от момента на раждането.

1

Схема на въздействието на слънчевия вятър върху пояса на Ван Алън.

Ето го и процеса: слънчевата радиация, преминаваща през пояса на Ван Алън, се превръща в модулиращи магнитни полета, които въздействат директно върху ендокринната система, а това кара епифизната жлеза да регулира отделянето на меланин през 28-дневния цикъл.

Терминът „електрохимическа трансдукция“ изразява процеса по превръщане на магнитните полета в химически процеси. Оттам става ясно, че 28-дневният слънчев цикъл регулира менструацията и плодовитостта при жените. Ето затова древни цивилизации като маите и египтяните почитали Слънцето като бог на плодовитостта.

Цялата книга с изследвания е достъпна на английски тук.

инфо: megavselena.bg

Вижте още: 

„ЛЕДEНИЯТ ЧОВЕК“ УИМ ХОФ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.