Астропрогнозата за днес: Ден за отдих и любов

Луната е в знак Водолей от 05:02ч.

Ден за отдих и разпускане, за любов и развлечения. Не трябва да се претоварвате и да влизате в конфликти. Не търсете решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да не се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Стрелците в тези дни трябва да съблюдават щадяща диета, да се откажат от силен чай или кафе. Овен и Риби могат да увеличат физическото натоварване, за Лъвовете е полезна гимнастиката на шията. Преумората може неблагоприятно да повлияе върху здравето на Близнаците. Козирози и Риби могат да започнат курс с медикаментозно лечение или гладуване. Водолей и Овен трябва особено старателно да пазят зрението си от претоварване и ярка светлина.

Доминиращ 17 лунен ден от 22:58ч на 19 юни до 23:39ч на 20 юни

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата, на любимите хора. Бъдете забавни, смейте се. Не приемайте сериозно каквото и да се случва, както се казва  -„пуснете ситуацията”.  В този лунен ден, който е против празненствата и веселието, значи е против естествените природни ритми. т.е. влиза в конфликт с Вселената, а положителни резултати от това няма.

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се създават произведения и творения на изкуството, да се разкрие душата в творчеството или любовта.

Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Нищо не трябва да стига до крайност. Не трябва да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали. Проектите дадени в 17 лунен ден за разглеждане на началството, имат голям шанс да бъдат приети. Идеално време за колективна работа, за срещи в непринудена и неофициална обстановка. Благоприятно е за активни действия, за вземане на важни решения. Денят не подхожда за монотонна и рутинна работа.

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено.

Ден на плодородието, екстаза и радостта от Битието. Празник на любовта. Благоприятен ден за интимност, съпружески отношения. Подходящо е за тантрически секс. Природата призовава: правете секс и любов! Много е полезен секса в този период в лоното на природата.

Подстрижката днес ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени в близкият месец като далечно пътуване, смяна на жилището, преминаване на нова работа и встъпване в брак. Ако не очаквате такива промени, смело можете да се подстригвате. Това ще способства спонтанно пречистване на черния дроб, подмладяване и подобряване на самочувствието. Подстрижката ще донесе избавление от физическа болка на главата или ставите. Подстригвайки се ще усетите прилив на енергия, ще почувствате душата си свободна.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Сънища – Сънищата в този ден по правило не се сбъдват, но може да дадат указание за текущото състояние на физическото тяло. Тягостните и печални сънища говорят за подтисната сексуална енергия, а радостните и приятните свидетелстват за запаси от вдъхновение и творческа енергия.

Следва 18 лунен ден от 23:39ч на 20 юни до 00:14ч на 22 юни

02 слънчев ден – Успехът съпътства тези, които са готови да усвоят нещо ново, нова професия, чужд език. Полезно е не само да се овладяват нови знания, но и да се предава опит на другите. Добре е да се купуват нови дрехи, тъй като денят символизира смяната на старата обвивка с нова.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.