Астропрогноза за 10 юли: Днес е ден за придобиване на Божественото знание

мисъл

На 10 юли Венера влиза в знак Дева, където ще пребивава до 7 август.

Венера в знак Дева значително ще охлади пламъка на любовта. Тук планетата попада в земната стихия и ще е в падение, а това отслабва нейните Венериански качества. Страстта, щедростта, романтиката, които се проявяваха в знак Лъв, сега ще бъдат сменени от повече предпазливост, сдържаност, равновесие, критичност. Стълкновението на свойствата на планетата и знака ще създаде определени трудности. По-трудно ще става разкриването на емоциите и чувствата в любовта. На мястото на страстта идват повече сдържаност и разумност. Хората вече по-малко ще реагират на емоции, всичко внимателно ще се анализира и претегля, което обеднява чувствата.

Добро време за начало на диета, за изчистване на организма, за козметични процедури.

Избягвайте да правите големи покупки след 10 юли до края на месеца. Единственото изключение е от 21 юли до 24 юли, когато Венера ще направи хармоничен аспект към Юпитер.

Луната е в знак Близнаци, където ще пребивава до 21:00ч на 11 юли. Добро време за комуникативните и мобилни хора. Периодът ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид – телефон, SMS, интернет, общуване на живо. Подходящо е за пътуване и командировки, за ходене на гости. Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете и дробовете.

27 лунен ден (от 03:26 на 10 юли до 04:12ч на 11 юли). Ден за придобиване на Божественото знание. Днес добре се съчетават разума и интуицията.

Добър ден за общуване с хора от по-старото поколение. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други роднини, даже своята първа учителка. Те могат да ви научат на много неща, могат да ви предложат варианти за решаване на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, ако възрастен човек поиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Имате възможност да погледнете по нов начин старите проблеми. Освен това е необходимо да се издигнете над суетата, да мислите за вечното. Добре е да прекарате повече време в молитва, медитация.

Не пропускайте възможността да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за обучение и самостоятелно развитие. Днес всички нововъведения и амбициозни планове се осъществяват. За да бъде 27 лунен ден успешен, трябва да поддържате в леко и радостно състояние духа си, като се избягва напрежението и вълненията. Добър е за всяка работа, но е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела. Луната покровителства хората, които са решили да използват това време за решаване на семейни проблеми, да помагат на възрастни родители или на познати, както и на тези, които са в беда или болни хора.

Днес може да не се занимавате с битова работа и домашни задължения, да ги прескочите. Възможно е да се получат придобивки от по-рано сключени договори и сделки.

Двадесет и седмия лунен ден е много подходящ за срещи. Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа. Днес можете да научите повече за половинката си и да я разберете по-добре, голяма част от информацията ще получите интуитивно. Позволете на душата си този ден да си почине, избягвайте всякакви скандали и да не изяснявайте отношения. Това е идеалното време за помирение след караници и конфликти.

Болестите започнали сега не са опасни. В организма сега има повече натрупани сили и енергия, отколкото в другите дни. Коленете са уязвими и е добре сега да се лекуват. Лекарствата, ако е възможно да се избягват. Всяка химия сега е противопоказна. Най-доброто лечение в този ден е народната медицина и хомеопатията. Ако не е наложително, отложете ходенето до болница и прегледа на рентген.

Диета – Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна. Препоръчително е сега да не се консумират цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша червено вино, бира, но от останалият алкохол се въздържайте.

Секс – Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Покупки – Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Сънища – Обърнете им внимание. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.