Астропрогноза за 12 септември: Не започвайте нищо ново и не вземайте важни решения

зодии

Днес денят е със силно смесено звездно влияние, тъй като на небесният купол се образуват най-различни планетни аспекти. Най-важните са:

Венера прави опозиция към Уран – от тук могат да произлязат много любовни разочарования и страдания, разбити сърца, особено ако имате този аспект в личния ви хороскоп в момента. Възможни неочаквани раздели. Още повече, че и Луната вечерта прави квадрат с Марс, а няма никакви добротворни влияния, които да омекотят тенденциите. Особено внимателни да бъдат хората от знак Лъв, Скорпион, Водолей и Телец.

Може да ви минават разни мисли през главата като: „Защо да съм длъжен да търпя повече това?” Ако побързате да зачеркнете някого от живота си, то скоро може да имате проблеми с това и силно да съжалявате за стореното. Уран може да ви изтласка като нищо от удобния коловоз. Но не се чувствайте като обречени. Не бързайте да се замеряте с взаимни обвинения. Бъдете по-въздържани.

Под този аспект може да припламне също нова любов, но скоро след това е обречена да умре. Приятелствата са по-успешни.

Юпитер прави секстил към Плутон – стимулира менталната позитивна настройка. Периодът е подходящ за изучаване на метафизика, парапсихология, окултизъм, засилва интереса към реинкарнацията, ясновидството. Благоприятно е за въпроси свързани с просветата, философията религията, за създаване на закони, за корпоративни интереси.

Луната e във въздушния знак Везни до 21:16ч.

Луната в този знак носи атмосфера на покой и хармония. Снижена е вероятността от конфликти, спорове. Лесно се стига до компромиси. През това време хората отдават повече значение на външните правила на приличие, нормите на етикета и затова са деликатни и приятни в общуването си. Лунното влияние предразполага към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Проявете нужното уважение към децата ви и ги накарайте да се почувстват пълноправни членове на семейството като вземете съвместни семейни решения например къде ще отидете на почивка или как ще прекарате уикенда.

Уязвими са бъбреците и пикочната система.

През целия ден (от 01:59ч до 21:16ч) Луната ще се движи на празен ход. Това са такива периоди, когато Луната “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Този период не е подходящ за започване на нищо ново и за вземане на важни решения, защото те могат да се основават на неправилни предположения или грешни данни. В този период могат да възникнат непредвидени трудности, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, грешки, недостатъци, нарушения в трафика. Някои хора се чувстват през това време зле, изпитват стрес и са склонни към нервни сривове. Спазвайте правилата за безопасност както на работното място, така и у дома. Особено внимание трябва да се обърне на безопасността при използването на газ! Важно е да бъдете внимателни и предпазливи, да почивате повече, да се занимавате само с обичайните, добре познати дела.

В 21:16ч Луната преминава в знак Скорпион.

Хронология на лунните дни:

3 лунен ден продължава от 08:42ч на 11 септември до 09:53ч. на 12 септември.

Следва 4-ти лунен ден, който започва от 09:53ч. на 12 септември и продължава до 11:01ч на 13 септември.

Символ на деня е дървото на познанието – денят на грехопадението на човека вкусил от забранения плод. Това е първият от неблагоприятните дни – двойствен ден. Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства.

На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс или не.

Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре не излизайте, ако е възможно. Ако се налага да имате активни контакти, се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение.

Здраве – Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс – Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път в този ден.

Подстрижката не е най-доброто решение сега. Замислените цели и дела могат да се провалят.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donete] по-долу. Благодарим Ви!

Днес е 26 слънчев ден – Не си отказвайте нищо в този ден. Правете всичко с желание и от сърце. Поканете си гости. Подарете подаръци на близките си хора. Добре е да сте облечени в нови дрехи.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.