Астропрогноза за 12 юли

хороскоп

Венера сключва хармоничен аспект тригон към Уран.

Техния аспект ще донесе нови и нестандартни идеи, както в деловата, така и в личната сфера, също така повишена чувствителност, възприемчивост, неочаквани обрати в личните отношения. Възможно е влюбване от пръв поглед. При това любовните и семейните отношения могат да станат доста свободни. Не следва да се вземат важни решения под въздействие на такива емоции, тъй като този аспект няма да продължи дълго време, а последствията могат да останат за цял живот. Влиянието от аспекта ще продължи още 2-3 дена.

Слънцето в опозиция с Плутон  – период на неблагоприятни промени. Неблагоприятен период за учени, изследователи, за политици и главни лидери. Репутацията им е застрашена. Аспекта действа повече на вътрешен план, не толкова на събитиен – той предразполага към промени, спусъчният механизъм, на който се явяват други аспекти. Борба за власт, интриги, противозаконни действия, задкулисна дейност, влияние на корумпираните структури. Да се избягва пребиването в тълпи. Критичен период за личните и семейните отношения. Сексуалните потребности се увеличават, но общуването се отравя от чувства на ревност, подозрителност, собственически инстинкти, нарастваща агресия. В обществото са възможни инциденти с транспорта, при провеждане на експерименти, при работа с техника. Увеличаване на случаите на нападения, нещастни случаи, травми, ранявания в резултат на аварии или природни бедствия.
Луната е в знак Рак, където ще остане до 20:32ч на 13 юли. Настъпило е време за занимания със семейството, дома и за грижи за близките ви хора. В същото време предразполага към капризи, неустойчиво настроение и претенции от неоправдани очаквания. Подходящо благовоние – жасмин. Подходящ метал  и камъни – сребро и лунен камък. Уязвими части на тялото – стомах, гърди и дванадесетопръстника. Да се внимава с наркотичните вещества и със спиртните питиета. Да се отбягват водните  процедури.

29 лунен ден (от 05:08 на 12 юли до 05:49ч на 13 юли).  Този ден си е спечелил лоша слава. Смята се за един от сатанинските дни.  С него завършва лунният цикъл. Един от най-тежкитe дни на месеца. В него се активизират тъмните сили на астрално равнище. Носи много мощна енергия, с която повечето хора не могат да се справят.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Занимавайте се само с най-необходимото. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни.  Не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели. Избягвайте масови мероприятия. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на физическото тяло от шлаките. Домът също е добре да се изчисти,  да обиколите стаите със свещ, да опушите с тамян или благовония. Нужна е енергийна защита чрез молитва, Рейки, или очертаване на знака кръст. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, не се препоръчва месо. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.
Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не вземайте нищо навътре в себе си. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти. Отношенията в този ден могат да станат много напрегнати. Силно нараства вероятността от избухване на спорове, конфликти и ако навреме не се овладее положението, острите ситуации могат да прераснат във враждебни отношения за дълги години. Избягвайте изяснявания на отношения, търсене на обяснения. Стремете се само към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Колкото по-малко контакти имате в този ден, толкова по-големи са шансовете да избегнете проблеми в бъдеще. Ако сте принудени да общувате, не забравяйте, че 29-я лунен ден е изпълнен с предателства.

Секс – Добре е да се избягва. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Бизнес – Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.

Подстригване – Не се препоръчва.

Добре е навсякъде около вас да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.