Астропрогноза за 16 юли: Всичко, за което помислите днес, ще намери своето реално въплъщение

хороскоп 1

В късния следобед и вечерта е влиянието от секстила на Луната с Юпитер. Благоприятно време за подобряване жизнените условия в семеен кръг, за зачатие също. Днес могат да настъпят важни изменения на физическо равнище и в сферата на тънките планове.

Благоприятно време за творческите личности, артисти, музиканти, художници. Може да планирате всичко което ви е угодно и всяко занимание ще ви донесе удовлетворение. Добре е да се извършват очистителни процедури, почистване и изхвърляне на всичко излишно. Да се внимава и с алкохола в големи количества.

Луната е в знак Дева до 22:43ч на 17 юли. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Хората изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Подходящо за оформяне на парични документи. Развитие на търговията на дребно.

Време, в което човек се замисля за своето здраве и за режима си на хранене. Да се използват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Не е подходящо за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

5 лунен ден (започва в 09:53ч на 16 юли до 11:05ч на 17 юли). Символ на деня е Еднорога, означаващ сила на разума, чистота и целомъдрие. Като цяло е хубав и благоприятен ден. Всичко, което е свързано с духовното развитие и самоусъвършенстването се приветства. Това могат да бъдат духовни практики, медитации, работа над своята осъзнатост. Много подходящо е четене на молитви и пеене на мантри. Денят подхожда и за физическо усъвършенстване. Подходящо е за физическо натоварване, за йога, при което става отпускане на тялото, успокоение на ума и умиротворение на духа.

Пети лунен ден е свързан с верността на избрания път, дългът и принципите. В този ден всичко ще ви се удава, ако проявите творческа активност и стремеж да достигнете до целта. Прекрасно се усвояват знания. Сега можете да отстоявате своите принципи, убеждения и идеали. Нужно е активно да проявите своите емоции и чувства – ще бъде уместно и ще ви разберат правилно. Направените в този ден изводи са правилни. Желателно е всяка дейност да се довежда до край, иначе тя може да ни навреди.

В този лунен ден трябва да сте особено внимателни към всичките си действия, мисли, постъпки. Всичко, за което помислите днес, обезателно ще намери своето реално въплъщение.

Добре е в този ден да пътувате, да поплачете на сън или на яве, да работите с треви и билки, да правите настойки. Всичко, което ни довежда днес до сълзи и плач е полезно, защото ни посочва нашите недостатъци. Ако плачете на сън е хубаво, защото така се пречиствате.

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Във всеки случай не следва да гладувате, но може да си изберете подходяща диета. Трябва да се отдели внимание на храната, защото това е единственият ден, когато храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се предпочита мляко и извара. Противопоказна е животинската храна. Нежелателно е да се употребяват семена, орехи, ядки, месо и риба.

Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на отношенията между членовете на семейството. Човек реагира остро на влиянието на “неблагоприятните” хора.

Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните и акробатични пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи. Сексът в пети лунен ден трябва да бъде отпускащ и успокояващ.

Подстрижка – дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата – образите на вашите съновидения носят важна информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася не само за 5-ти лунен ден, но за целия лунен месец.

Morkadis

инфо: novini.bg

Вижте още:

Не се бори с лошите мисли, замести ги

18 мисли за нов старт в живота…

100 позитивни мисли от Петър Дънов

Бъдете отговорни за мислите си! Те се превръщат в реалност

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.