Астропрогноза за 20 юни: Избягвайте да вземате важни решения

зодия

Напрегнат аспект между Слънцето и Луната в 13:52ч, с което започва втората лунна фаза – растяща Луна – Съзнанието и интуицията, съзнателната и подсъзнателната воля ще бъдат в противоречие и конфликт, не трябва да слушате вътрешния си глас днес или поне в часовете около посочения. Трудно е за себеизразяване. Възможни препятствия в делата, лесна раздразнителност. Нараства вероятността от извършване на грешки, кавги, недоразумения и емоционално напрежение. При жените могат да се появят здравословни проблеми. Емоционална неувереност. Съществува възможност за несъгласие, недоразумение с противоположния пол.

Луната е в знак Дева до 15:30ч на 20 юни. Избягвайте да вземате важни решения.Подходящо е да се купува и подарява битова техника, многофункционални вещи, енциклопедии, научна литература, дрехи от натурални материали, екологично чисти продукти, стайни растения.

При Луна в Дева се поставят най-правилните диагнози. Уязвими са стомашно-чревният тракт и нервната система. Да не се правят операции на органите на коремната кухина, да не се вади апендиксът освен при спешни случаи. Подходящо време за гладуване. Да се избягва тежката храна.

7 лунен ден (продължава от предния ден до 13:19ч на 20 юни) е един от най-удачните дни за бизнес. Деловите хора трябва да внимават при работа с документи и други ценни книжа. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете. Удачен за бързи и краткосрочни дела. Не трябва да се поставя начало на нещо продължително. Препоръчва се повече мълчание. Избягвайте да критикувате и да ругаете.

Луната се движи на празен ход от 13:52 до 15:30ч. Време, в което е добре да не предприемате нищо ново и важно, не сключвайте договори, не подписвайте документи, не правете големи и важни покупки. Ако имате да уреждате разни въпроси по държавни институции и учреждения, по-добре прескочете това време. Възможно е нищо да не свършите и само напразно да си хабите нервите. Другият вариант е всичко да стане много по-трудно.

В 15:30ч Луната се премества в знак Везни. Може да почувствате потребност от почивка след напрежението от предните дни. Да не се претоварват бъбреците, защото сега са уязвими. Добре е да им се дава Рейки. Пийте по-малко течности.

8 лунен ден (започва от 13:19ч на 20 юни продължава до 14:25ч на 21 юни) Това е специално време, когато Луната преминава от една фаза в друга. Характерни са динамика и енергийна нестабилност. Запазете оптимизма си и чувството за хумор. Не се учудвайте, ако се случат непредвидими събития.

8 лунен ден изисква активни действия, постоянно движение, промени. Време за втори шанс. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Живейте по свободен график, не се преуморявайте, избягвайте суетенето и бързането. Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Всичко замислено, планирано и започнато се осъществява по-бавно, отколкото сте очаквали.

Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност. Подходящо е за покаяние и опрощаване на греховете. Може да се извърши изчистване с огън (да обиколите всички чакри и тялото със запалена свещ).

Здраве – Денят предпазва от всякакъв вид травми и ако това се случи, то последствията са възможно най-малко от друг път. Днес се извършва биохимична трансформация, алхимия и преображение. За заболялите в този ден болестта може да се окаже много опасна. Най-добре е да се яде лека храна. Уязвими са костите, ставите, черния дроб. Може да се гладува и да се проведе изчистване на стомаха и червата. Да се обърне внимание на периферната нервна система.

Секс – В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден(вижте часовете). Най-добре е да го избегнете. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате, за да не си навлечете неприятности.

Бизнес – Ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности. Добре е да се работи само индивидуално. Работата в колектив трябва да се ограничи.

Подстрижка – Можете да се подстригвате само до 13:19ч. След това е най-добре да избягвате да го правите до 14:25ч на 21 юни.

Сънища в 8-ми лунен ден (предстоящите) носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот. Да видиш себе си на сън в огледало през 8-ми лунен ден е знак за щастливи промени.

Добре е да направите измиване със светена вода.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.