Астро: Ако днес нещата не вървят както трябва, значи нещо трябва да се промени

Венера влиза в квадратура със Сатурн (влияние от 5 до 10 май) – По-трезво се гледа на отношенията. Не очаквайте изблици на страст от партньорите си. Липсва топлина и близост в отношенията, някои хора могат да се чувстват повече самотни и необичани от друг път. Не особено благоприятно време за любовни срещи. Финансови затруднения.

Луната в квадратура с Нептун ни прави разсеяни, замечтани, може да станем леко сънливи. Лесно можем да изпаднем под чуждо влияние, затова избягвайте напористи хора. Слушането на подходяща музика оказва целебно въздействие, снема психическото напрежение.

Луната е в знак Близнаци до 12:08ч на 8 май.

Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система.

Уязвими са дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения.

4 лунен ден от 08:04ч на 7 май до 08:50ч на 8 май – Символ на деня е дървото на познанието – денят на грехопадението на човека вкусил от забранения плод.

Това е първият от неблагоприятните дни – двойствен ден. Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства. Ден за анализ, за разделяне на черното от бялото.

На действията на човек, Вселената започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс или не. Ако нещо не върви както трябва, бъдете особено внимателни, тъй като това показва, че е време нещо да се промени. Ако денят е успешен и вие сте хванали вълната, значи сте избрали правилният път.

Благоприятно е да се произнасят звуците на гласните букви, да се четат молитви на глас, да се изговарят положителни утвърждения, тъй като словото днес има голяма сила. Звуците изчистват вашата аура, укрепват имунитета и подобряват настроението. Бъдете особено щедри на комплименти, похвали и благодарности към близките си.

Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо за колективна работа. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако се налага да имате активни контакти, въздържайте се да вземате бързи решения. Не бива да се произнасят лоши думи, нито да се допускат лоши мисли, защото сега те притежават голяма сила. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Болестите възникнали днес може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Подстрижката не е най-доброто решение сега. Замислените цели и дела могат да се провалят.

Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение.

Днес е 18 слънчев ден – Ден за възстановяване на справедливостта, затова трябва да се намери справедливо решение. Хубаво е да се дава прошка. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир. Днес настроението трябва да бъде празнично и весело, всичко трябва да правите с лекота и усмивка на лице. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит.

инфо: novini.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.