Астро: Благотворителността днес създава добра и блага карма

Луната е в знак Овен до 23:19ч на 3 май

Девиз: „Повече действия и по-малко думи!”

Луната преминавайки през този знак внася емоционален порив, потребност от активни действия. Инстинктивни реакции се засилват. В настроението има напор на чувства и нетърпение за действия. Човек не може търпи наличието на невидими окови. Създават се много конфликти, спорове, емоционално напрежение, импулсивност и прибързване. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко.

Да не се претоварва зрението пред компютри и гледане на телевизия. Често се появяват главоболия и се активират мигрените.

27 лунен ден от 05:31ч на 2 май до 05:56ч на 3 май

Мистичен ден, свързан с Нептун – време за откровения, познания и тайни. Символ на деня е Магическия жезъл и затова сега можем да получим всички знания, които са ни нужни. Може да срещнете хора, да попаднете на книга или филм, да дочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне да подобрите живота си по най-благоприятният за вас начин.

Време за подготовка за нов жизнен етап. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Не отхвърляйте това, което ви предлагат днес.

За да премине успешно денят, добре е да  поддържате в леко и радостно състояние ума, да избягвате напрежение и вълнения. Сега хармонично се съчетават интуицията и разума. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Вслушвайте се във вътрешният си глас.

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност, затова се препоръчват медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Постарайте се да не зацикляте върху конкретни житейски проблеми, особено битовите. Смята се, че средствата насочени днес към благотворителността, създават добра и блага карма, която впоследствие носи богатство – духовно и материално.

Опасно е напиването, слушането на силна музика, дълго време да сте в сънливо състояние. Енергиен център са коленете. Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна.  Да се избягва консумацията на цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша червено вино, но от останалият алкохол се въздържайте.

Секс – Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Покупки– Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Подстригването е подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

Днес е 13 слънчев ден – Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и освобождаване от негативна енергия. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си. Нужно е да се яде по-малко, да се избягва месото. Хубаво е да се яде прясно изпечен хляб, солена извара и солено сирене.

инфо: novini.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

loading...

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.