Астро: Бъдете внимателни – има вероятност от внезапни събития

На 23 януари Меркурий е в квадрат с Уран.

Бъдете внимателни – в тези дни има вероятност от внезапни събития, които могат да нарушат ритъма на живота ви, да ви извадят от обичайния коловоз. Възможна повреда на оборудването, техниката, транспорта, забавени доставки, проваляне на срещи или пътуване. Не вземайте бързи решения.

Луната е в знак Дева от 05:23ч до 06:04ч на 25 януари.

Хората като цяло стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Най-доброто време за решаване на всекидневните проблеми. Благоприятен период за обучение на децата в някакви умения и навици. Домашната работа не влиза в сметките. Съпрузите вероятно ще започнат да се упрекват един друг, ще си търсят кусури, ще се критикуват. Доста тягостно положение. Добре ще ви се отрази стоенето в различни стаи.

Подходящо за козметични процедури. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Продължава 18 лунен ден от 19:06ч на 22 януари до 20:33ч на 23 януари.

Енергията на този лунен ден е пасивна. За някои хора този период ще бъде по тежък. Лесно можете да попаднете под чуждо влияние или да се появи желание да се подражава на някой друг и да се следват чужди мисли и идеи.

Денят не е продуктивен период за бизнес, нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Добре би било да се погледнете отстрани и обективно да оцените своите лоши постъпки и мисли, да се откажете от всяко тщеславие и егоизъм. Човек, който не желае да се бори със своите инстинкти, пред него застават тайни препятствия, които се опитват да го “вкарат” в правия път. Случващите се събития през този ден се явяват като огледално отражение на нашата същност, нашите помисли и постъпки.

Добре е да бъдете справедливи, да оказвате подкрепа, помощ, защита на нуждаещите се! Утре може да бъдете вие в това положение.

По малко трябва да се спи, иначе може да се почувствате като разбити. Противопоказно е да се пуши и пие алкохол през днешния ден. Препоръчва се вегетарианска диета. Добре е да гладува, да се прави парна баня, сауна, масаж, почистване на кожата, процедури по подмладяване. Уязвими са бъбреците, които сега са отслабени. Могат да се появят кожни проблеми.

Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да запалите да гори свещ. Нека около вас да има повече светлина!

18-ти лунен ден може да стане много тежък период за семейните отношения. Всички трябва да проявят максимум спокойствие и тактичност, за да не се даде възможност да се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува един с друг.

Сексът е допустим, но трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Може да се наблегне повече на еротичния масаж, отколкото на сексуалния акт. Внимавайте любовната игра на телата да не се отразява в огледалото или в друга огледална повърхност.

Подстрижката активизира вашата енергия. Оздравителният процес е насочен най-напред към отделителната система и носоглътката. Засилва се вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора във вашия живот.

Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Следва 19 лунен ден от 20:33ч на 23 януари до 21:37ч на 24 януари.

Днес е 9 слънчев ден – Денят е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Подходящо е да се започнат нови и сериозни дела. Не се страхувайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.