Астро: Внимавайте днес, конфликтите изникват от нищото

хороскоп

Луната е в знак Телец, където ще остане до 04:33ч на 6 август.

Луна в знак Телец помага да се решат финансовите въпроси. Хората стават по-нежни  и милостиви, но също така с по-материална нагласа и практични. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора.
За да повишите и подобрите настроението, трябва да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво. Шопингът добре се отразява на психиката. Добре е да се срещате с близки и любими хора, да пребивавате в комфортна и релаксираща обстановка. Подходящо време за гурме. Днес повече от всякога е актуална приказката, че “любовта на мъжа, преминава през стомаха”. Тези жени, които не са твърде силни в кулинарното изкуство, могат да изненадат съпруга си като го поканят на ресторант.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки.

23 лунен ден от 00:14ч на 4 август до 00:45ч на 5 август

Това е един от критичните дни. Противоречив по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, но потока на енергия е крайно нестабилен. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза. Нови дела  не започвайте, но затова пък денят е един от най-подходящите за завършване на всичко започнато.

Време за активни действия, но гледайте да не превърнете тази активност поради нетърпение в агресивност. В противен случай възникват проблеми. Активността трябва да засяга вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите спокойствие. Всеки трябва да има по-голям самоконтрол. Не приемайте нищо навътре в себе си.

Добре е да разчистите дълговете си. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Денят е изпълнен както с активност, така и с агресия. Буквално от нищото изникват конфликти, много хора са склонни към хулигански прояви, тъй като попадат във властта на „вътрешните си демони”, затова избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони, митинги и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо.

Желателно е да се ползва вегетарианска диета. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават още повече агресивността.

Ден за разрушаване на старото и освобождаване от всичко ненужно.

За предпочитане е по-малко да се общува. Неподходящо време за любовни срещи, особено за тези, които са в напрегнати отношения. Може да стане още по-лошо. Много е подходящо да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите таланти и способности.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно. Сексът сега е противопоказен, тъй като сега подкопава здравето. Преобразувайте сексуалната енергия в творческа.
Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.