Астро: Време за веселие, празнуване, флиртуване, приятелски и любовни срещи

Последен ден преди пълнолунието. Коефициент за успешност на деня – 40%

Луна в Лъв – позитивна, 14 лунен ден – позитивен, 15 лунен ден – негативен

Влиянията на деня са разнородни, в някои моменти противоречиви, така че съчетавайте нещата и следете часовете, за които се отнася информацията, от кога до кога важи.

Слънцето е в секстил с Уран, а Венера съвпад със Сатурн – засилва се интереса към всичко ново и оригинално,  пробужда се вдъхновението, творческото начало. Ако искате да преодолеете някои вътрешни ограничения в живота си, сега е времето, когато това може да стане лесно и благоприятно. Влиянието обхваща и следващите дни.

Луната е в знак Лъв до 16:48ч на 19 февруари.

Енергията е в разгара си. Намерете и достойно приложение чрез творчество, чрез вдъхновение на околните,  чрез нови силни проекти, чрез флиртуване. Настроението е приповдигнато. Делата се отдават сега с лекота. Време за веселие, празнуване, флиртуване, приятелски и любовни срещи. (съобразено с лунния ден). Помнете: „По дрехите посрещат!” Сега хората отдават голямо значение на външния вид. Бъдете на висота, ако искате да се харесате. Контролирайте желанието да командвате, не се поддавайте на раздразнението.

Луната в Лъв кара да „пее“ цялата кръвоносна система. Сега тя е много по-активна, отколкото в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да „се размърда“ малко. Уязвими са очите, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Продължава 14 лунен ден до 16:35ч на 18 февруари (от 15:21ч на 17 февруари)

Сънищата (неделя с/у понеделник) нямат никакво значение.

Денят носи тайно знание, свързан е с източниците на информация. Благоприятно за творческа работа, креативни задачи, които се нуждаят от волеви импулс. Подходящо е за взаимодействие с обществеността, срещи, даване на подаръци, изготвяне на планове, провеждане на стратегически сесии, контакти с чужденци, експерти.

Време за постоянство, решителност, активност. Лунният ден носи силна енергия, постарайте се да я насочите към съзидателни цели. Ако искате нещо да промените, сега е моментът. Хубаво е да се започне ново дело. Подходящо за решаване на финансови въпроси, за покупки на недвижима собственост. Съдебните дела преминават успешно. Прекрасен ден за смяна на обстановката, пътуване.

Полезна е всякаква физическа работа. Можете да се занимавате с важни битови дела, домакинска работа, всякакъв вид ремонт и строителство. Добре е енергийно да почистите къщата и работното пространство.

Хубаво е да се съзерцава водата, небето или просто линията на хоризонта.

Избягвайте горчиво и сладко, но може солена храна, орехи, бадеми. Подходящо е за сухо гладуване (без течности). Ако се появи стомашно-чревно заболяване, означава, че вървите по грешен път. Уязвима е и ендокринната система, както и кожата. Да не се стискат пъпки, да не се правят манипулации с брадавици, циреи. Също така е уязвима психиката и е възможно да има промяна в настроението, често без причина.

Morkadis

Следва 15 лунен ден от 16:35ч на 18 февруари до 17:52ч на 19 февруари.

Сатанински ден. В този лунен ден вече се откажете от всичко важно. Характерна е емоционална възбудимост, склонност към необмислени постъпки. Може да се засилят страховете, фобиите, натрапчивите състояния. Към получаваната информация се отнасяйте внимателно. По възможност отделете време на себе си и на своите близки. Нараства вероятността от травми, инциденти и хранителни отравяния. За бизнеса е неблагоприятен ден. Отложете всичко свързано с парите, възможни са загуби, измами. В отношенията с колеги, началници, други, могат да възникнат конфликти. Постарайте се да не усложнявате нещата и всичко да решите по мирен път. Въздържайте се от интимни отношения.

Подстригването е добре да се отложи за целия ден.

Сънищата (понеделник с/у вторник) – Може да сънувате кошмари, на които не трябва да обръщате внимание.

5 слънчев ден е посветен на Благодетелния свят

Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Не трябва да се нарушава хармонията в него. Благоприятно е мълчанието. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не трябва да има конфликти, ако се скарате, дълго време ще останете така, затова проявявайте разбиране.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.