Астро: Време на енергиен обрат

Луната e в знак Риби от 06:07ч сутринта до 17:06ч на 24 ноември

В дните на Риби човек става по-чувствителен, състрадателен, отзивчив, изострят се интуитивните способности, повишена мечтателност и чувствителност към мнението на други хора. Лесно е да се поддаде на силното психологическото въздействие на околните. Въображението става активно. Като цяло дните на Риби са идеални за всяка художествена дейност, така че е време да реализирате онези идеи, които изискват творчески подход. Препоръчва се да се обърне повече внимание на духовния свят, тъй като в този момент психическите способности на човек достигат своя максимум. Пораждат се благородни чувства. Трябва да сте внимателни в областта на любовните отношения. Често в този лунен период човек гледа света през розови очила.

Уязвими са предимно ходилата и пръстите на краката. Трябва да се отбележи, че всичко, което се консумира в дните на Риби: никотин, алкохол, храна, наркотици, има двоен ефект върху организма.

Продължава 8 лунен ден до 13:46ч на 22 ноември (от 13:17ч на 21 ноември)

Продължава денят на промените и вътрешната трансформация.  Не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Могат да настъпят непредвидени събития. Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти. Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията, тъга, апатия.

Този ден е подходящ да поискате прошка и да простите, да се забавлявате с любимия човек или в кръг от близки хора. По-добре е да избягвате спорове и конфликти.

Следва 9 лунен ден от 13:46ч на 22 ноември до 14:12ч на 23 ноември

Труден ден. Първият критичен ден от лунния цикъл. Време на енергиен обрат. Не се учудвайте, ако ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари – не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем. Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте техники за защита.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване.

Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Да се избягва преяждането. Добре е да предприемете очистване на помещенията и тялото – физически и ментално. Всякакви очистителни процедури в този период са добре дошли. Изчистващата баня ще е само от полза.

В отношенията лесно могат да се породят конфликти. Денят не е подходящ за първа среща. На запознанства възникнали в този лунен ден също не трябва да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо добро. После често ще се питате: ”Това сън ли беше или реалност”. В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

7 слънчев ден – Денят е подходящ за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Препоръчва се да започвате творчески дела. Не бива да сте мрачни в този ден.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.