Астро: Вселената помага за реализиране на плановете

Луната е в знак Рак и след 20:04ч преминава на празен ход, където ще остане до 02:58ч на 17 март, когато ще смени знака.

Силата, която доминира в този период, често води до безпокойство. Настроението е променливо и нестабилно. Емоциите силно се проявяват. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия. Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома. Най-доброто време за домакинска работа, занимания със семейството, дома и за грижи за близките ви хора. Чудесно е приготвянето на общ обяд или вечеря за приятели и роднини. Веселият смях и благоразположението на приятелите и семейството събрани на една маса е най-добрият метод да се укрепят взаимоотношенията и да се изпълни дома с радост и веселие.
Уязвими органи – млечните жлези, стомаха и дванадесетопръстника.

Продължава 10 лунен ден от 12:00ч на 15 март до 13:00ч на 16 март.

Денят символизира пълна чаша. Цялата енергия, която носи нощното светило остава събрана вътре в тази „чаша” и може да бъде използвана само за добри и благи дела. Възползвайте се от всички възможности. Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове. Предприемайки стъпка към вашата цел, вие вече не го правите сами, а с помощта на по-висши сили. Ден на знанието. Отличен ден за умствен и физически труд. Всички дела се развиват добре.

Обърнете внимание на всичко, което е свързано със семейството ви и неговите традиции. Изразете чувствата си на вашите близки, нека знаят, че ги обичате, цените и държите на тях. Това ще укрепи връзките ви, ще ви направи щастливи.
Болест възникнала в 10-ия лунен ден има кармична природа. Добре е да се пие светена вода, „сребърна“ вода, минерална вода (не газирана). Да се щади стомаха. Да се избягва тежка и пикантна храна. Неподходящо за подстригване.

Следва 11 лунен ден от 13:00ч на 16 март до 14:09ч на 17 март.

Един от най-силните енергийни дни. Жизненият потенциал максимално нараства. Човек се чувства изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Тази сила трябва да бъде отправена към съзидание. Не се препоръчва нито пасивност, нито да се претоварвате. Необходимо е да се прояви повече предпазливост и внимание във всички дела. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Не участвайте в рисковани мероприятия.

В този лунен ден се наблюдава повишена сексуалност. Това е времето за екстравагантен, неудържим секс, но само ако е по взаимно желание. Сексът сега трябва да се основава на духовна основа, а не на животинската похот.
В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

Днес е 1 слънчев ден – Този и следващите пет дена са промеждутъчни и изравняващи, след което започва новата слънчева година. Денят трябва да се посвети на работа. Счита се за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности. Ще им върви в делата само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Благоприятно е само за хора, които постигат всичко сами в живота си, както и за онези, които водят другите – учители, лидери, началници.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.