Астро: Вселената препоръчва нищо да не се предприема

pixabay.com

Луната е в знак Лъв до 22:44ч на 16 февруари

Луната в този знак способства приповдигнатото и добро настроение. Хората стават по-решителни и самоуверени. Висок е енергийният потенциал. Дните на Лъва са хубави за празнуване и веселие, за флиртуване.

Ако снаха и свекърва обитават едно жилище, може да се разгори спор между тях за надмощие. Лошо става, ако към този спор се присъедини и синът – съпруг, затова е най- добре да се общува тактично или жените да се разделят една от друга. За тъщата е също по- здравословно да не посещава дома на дъщеря си днес. А ако младите живеят у нейната къща, то този ден може да бъде твърде неприятен за нейния зет.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната се движи на празен ход от 18:58ч до 22:44ч.

Пълнолуние в 18:58ч в 28-я градус на знак Лъв.

В това време е пика на нашата активност, както физическа, така и емоционална. Повишава се чувствителността. Психическата дейност се изостря, затова творческите хора (художници, поети) получават прилив на вдъхновение, а криминалните натури – допълнителен стимул към престъпни замисли. В този период не вземайте сериозни решения. Възможно е да има честа смяна на настроението, остри предчувствия, особено при жените.

Луната влиза в знак Дева в 22:44ч.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 17:40ч на 16 февруари

В този ден се постига равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден – пеперудата, гълъба.

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”.

Постарайте се да бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Днес имат право на почивка само тези, които действително заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната сила. При тях ще липсва всякакво желание, ще имат променливо настроение, целият свят ще им е крив и ще са постоянно раздразнителни.

Следва 17 лунен ден от 17:40ч на 16 февруари до 18:48ч на 17 февруари

Ден за радост от битието и постигане на вътрешна свобода. Свързва се с интуитивното познание, преображението.

Слънчев календар – 3 слънчев ден – Може да ви осенят внезапни озарения или да направите творчески открития. Приветстват се всички творчески начинания. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.