Астро: Всичко планирано по време на новолуние има големи шансове да се реализира

Луната е в знак Близнаци до 19:18ч на 4 юни.

Хората стават активни и дейни, но са склонни към лекомислие, необмислени изказвания и решения, излишна бъбривост. Лесно се попада под чуждо влияние и внушения, затова бъдете внимателни. Не стойте в компанията на негативно настроени, мрънкащи и критикуващи хора, не слушайте никакви пропаганди. Подходящо за общуване, завързване на нови връзки, обмен на информация, краткотрайни неща.

Идеално време за разширяване на кръгозора, за четене на книги, за посещение на театър, музей, за приятелски срещи на кафе. Отлично време за обучение на децата по математика и английски (или други) език. Лесно се запомня и усвоява информацията.

Уязвими са раменният пояс, лесно настиват белите дробове, да не се претоварва нервната система. Да се пият билкови настойки от успокоителни треви – невен, дилянка. Добре е да се вземат лекарства за черния дроб. Избягвайте да пушите и да стоите дълго в непроветрени помещения. Не се учудвайте, ако не се почувствате добре след това.

30 лунен ден от 06:00ч до 13:03ч на 3 юни.

Хармонично време, когато на Земята отново тържествуват светлината, доброто и любовта. Обръщайте внимание на красотата около вас. Добре е да се завърши всичко започнато, но ново да не се започва. Помислете какво уроци и открития ви е донесъл отминаващият лунен месец. Благодарете за даровете и се пригответе с чисто сърце да влезете в новият лунен месец.

Добре е да общувате със своят духовен учител, да раздавате милостиня, да пожертвате пари за благотворителни цели. Препоръчва се да се посети църковен храм.

Много е хубаво, ако по време на бременността, родителите в този период отделят време за милосърдие, любов, състрадание, помощ към ближния.

Подходящо е сега да се изпълняват петте тибетски ритуала за дълголетие и здраве.

НОВОЛУНИЕ в 13:03ч. Както го посрещнете, така и ще ви върви през целият лунен месец. 1 лунен ден продължава до 06:44ч на 4 юни.

Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е новолунието. Неприятните усещания тогава не са толкова силни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които искате да се откажете. Психическата реакция е нормална, а това е особено важно. Много е важно да издържите първите дни. Ако ви е трудно изведнъж да го направите, постепенно намалявайте храната, цигарите или алкохола. В деня на пълнолуние трябва да си вземете последно сбогом с тях.

Организмът сега е отслабен, не го претоварвайте и не го преуморявайте. Да не се правят скъпоструващи диагностични изследвания и процедури, защото истинската картина на болестта едва ли ще бъде намерена точно сега.

Лунна диета – В продължение на 24 часа от започването на новолунието не трябва да се употребява никаква храна, а само течности. Кафето и чаят се пият без захар. Ако правите това редовно при новолуние и пълнолуние, ще постигнете много добри резултати. Сега се отслабва най-лесно и без странични ефекти. По време на новолуние активно се извеждат от организма вредните и ненужни вещества. Тялото има нужда от много течности, за да се избави от тях. Много са полезни билковите чайове, по възможност екологично чисти. Всичко замислено и планирано от вас има големи шансове да се реализира, да се въплъти в живота, за това мислете само в “нужното направление”, избягвайте черните мисли и лошите пожелания. Не трябва да желаете зло на никого, дори в мислите. За това е нужен постоянен самоконтрол.

Добре е да има запалена свещ до вас, да се съсредоточите върху пламъка и да се концентрирате само върху хубави работи или върху това, което желаете.

Morkadis

Хубаво е да сънувате тази нощ звезди, небе и пътека. На сън, ако ви се отвори врата, значи започвате нов период в живота си.

Да се избягва носенето на кафяви и черни цветове.

Трите дни след новолуние не са добри за нищо – дни на “тъмната Луна”- организмът е най- отслабен. Не предприемайте нищо, което е важно за вас. Пазете се да не станете жертви на мошеничество, на измами и кражби.

Днес е 15 слънчев ден – Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се пренебрегват знаменията.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.