Астро: Вслушайте се във вътрешния си глас, гласът на своя ангел-хранител

Намаляващата Луна е благоприятна за всички въпроси, които се нуждаят от завършване. Ограничава растежа и помага да се премахне всичко, което е нежелателно. Раните зарастват добре и бързо, белезите не остават или са по-малки. Тялото се регенерира по-бързо.

Луната е в знак Лъв до 15:03ч на 10 октомври

В дните на Лъва се разглеждат „въпросите на сърцето“. Фокусът ще бъде върху тези, които обичате. Луната в този знак способства приповдигнатото и добро настроение. Смелостта, радостта от риска, щедростта, силата, благородството, креативността и острият интелект са характерни за това време. Хората стават по-решителни и самоуверени. Не се скъпете на добри думи – в отговор вие също може би ще получите. Мнозина имат повишена нужда от приятелски събирания, така че е време да организирате празник, пикник, събиране. Това време е подходящо за веселие. Обръщайте особено внимание на външният си вид, как изглеждате. Със сигурност ще ви забележат. Ако искате да направите добро впечатление, сега е моментът.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата, кръвообръщението, артериите, гърба и косата. Може да се обади радикулита. Трябва да избягвате всичко, което натоварва сърдечния мускул, но физическата работа не е проблем, когато сте в пълно здраве. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте, особено хората с такива проблеми.

Лунен календар: 25 лунен ден от 01:52ч на 9 октомври до 02:56ч на 10 октомври

Символи на деня са Костенурката, Ракът, два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Това е магически ден, свръхестествени способности се събуждат, може да имаме пророчески видения. Вслушайте се във вътрешния си глас, гласът на своя ангел-хранител. Всяка информация носи мъдрост. 

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успеят тези, които не бързат. Избягвайте всяка активност, прибързаност, суетата. Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо. 

Душевният свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Не се препоръчва да разголвате душата си пред никого. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, да приемете себе си с всички плюсове и минуси. 

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да се чистят, да пробиват, да се оперират. Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият секс не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж. 

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. 

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.