Астро: Всяка неправилно изречена дума днес, може да причини нежелани последици в бъдеще

Луната е в знак Телец до 23:08ч 

По време на това лунно влияние нашето търпение забележително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Когато уловим позитивното влияние на Луната можем да станем доста хармонични в този период. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Неблагоприятно време за всичко свързано с риск и необходимост да се взема бързо решение, но подходящо за започване на всичко, което изисква продължително време за реализация.

Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими. Гърлото трябва да се пази не само от студени и газирани напитки, но и от горещи, прекалено говорене, викане.

Луната е на празен ход от 19:47ч до 23:08ч. След това влиза в знак Близнаци.

Лунен календар: продължава 20-ти лунен ден до 22:44ч 

Днес Висшите сили щедро даряват тези, които излъчват енергията на любовта и доброта към околният свят. Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Подходящо за уединение и размисъл, за да можете да вземете важни решения. 

Ако дълго време сте планирали някакъв важен акт и не сте можели да се решите, днес е идеален за неговото осъществяване. Не се поддавайте на гордост и арогантност. Не мрънкайте, а се концентрирайте върху преодоляването на препятствията. Всички действия трябва да са много добре обмислени. По-добре е да се работи бавно, но качествено, като се проверява внимателно всичко. Правете това, което обстоятелствата изискват. Успех ще съпровожда тези, които работят в колектив, задружно. 

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори, които сте отлагали, могат да се проведат сега, но без обиди и сцени на ревност, тъй като могат да станат повод за нов разрив в отношенията. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще. 

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако завържете ново познанство, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов, но само ако сте искрени. Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг. 

Денят е благоприятен за духовна работа със свещени текстове. Като цяло всичко свързано с астралната, духовната, космическата енергия днес намира отклик във вътрешния свят на човек. Днес всичкидействия могат да бъдат съдбоносни. Каквато и да е ситуация, може да определи бъдещия ви живот.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако сега не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур. 

В 20 лунен ден са засилени целебните свойства на водата.

Следва 21-ти лунен ден от 22:44ч на 5 септември до 23:21ч на 6 септември

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.