В този ден Висшите сили ни „проверяват” до колко сме горди и отмъстителни

Луната e в знак Лъв до 10:25ч на 24 декември

В дните на Лъва се дръжте подобаващо царствено и бъдете снизходителни към недостатъците на другите. Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Увеличават се решителността и самоувереността, повечето дела се отдават лесно. Всичко каквото правите, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате силни и самоуверени и това е така, защото енергийният потенциал на Луната е необичайно висок. Затова и не трябва да се губи време, действайте!

Не се лишавайте от малките радости в живота. Добре е да се дават и получават подаръци, да се устройват приятни сюрпризи. Колкото повече смях и шеги има, толкова по-добре. Важното е да не бъдат обидни за никого. Денят предразполага към хазартност, сега лесно се харчат пари. В този период също лесно се вземат пари на заем (хората са по-щедри), но трудно се връщат.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар – продължава 19 лунен ден до 20:52ч на 23 декември (от 19:47ч на 22 декември)

Емоционалният фон е нестабилен, има висок риск от кавги и конфликти. Това се случва, защото денят е предназначен за пречистване и обновяване.

Паякът е символ на деня, който олицетворява Твореца, Тъкача на нашата съдба. Този лунен ден има тежка, негативна енергия. Ден на нашите заблуждения и грешки. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения, затова е по-добре да се ограничат контактите, особено с неподходящи хора.

Съвети за деня:

Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.

Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили.

Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и чужди внушения.

Полезно е да се покаете, да се отървете от чуждото лошо влияние на някого, от лъжите, гордостта.

Препоръчва се почистване на себе си и дома, пространството около себе си. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории и ненужни вещи. Можете да обиколите стаите със свещ, да поседите до огъня в камината. Най-добре е да бъдете сами, за да избегнете ненужни проблеми, ако е възможно.

Morkadis

В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” до колко сме горди и отмъстителни. Контактите с хората са неблагоприятни. Не трябва да се спори и да се изясняват отношения, тъй като положението може да стане по-зле. Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите лични отношения и проверка за здравината на връзката ви. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Добре е да се ограничи физическото натоварване, тъй като съществува риск от получаване на неприятни наранявания. Не се препоръчва да се занимавате със самолечение. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Лунният календар съветва да се откажете от всякакъв секс, дори еротичен масаж не се препоръчва.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Следва 20 лунен ден от 20:52ч на 23 декември до 21:58ч на 24 декември

Слънчев календар – 8 слънчев ден – Именно днес можем да получим Божията благодат. Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Добре е да се проявява гостоприемство, безкористност, да се помага на всеки, който се нуждае от помощ. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.