Астро: В този ден не трябва да се бърза в нищо

pexels.com

Луната е в знак Телец до 02:14ч на 26 юни

Този период може да се определи като времето, когато се усеща притокът на жизненост, когато се проявява естествената издръжливост, благоразумие, предпазливост, постоянство и търпение. Луна в Телец е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Нагласата на хората става по-практична и материалистична. Лунното влияние прави хората по-упорити и напористи. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза.

Лунен календар: 25 лунен ден от 02:49ч на 24 юни до 03:13ч на 25 юни

Този лунен ден е свързан с Водолей, има преход на енергиите от астрала към физическия план и могат да се видят астрални образи. В този вълшебен ден в човек се включват суперсили, идва мъдростта.

Ден на пасивността. Желателно е да го прекарате в спокойствие и уединение. Това е ден за съсредоточаване, самовглъбяване, за вътрешна работа. Отстъпете крачка назад и се постарайте да видите всяка една ситуация в дълбочина.

Не трябва да се започва нищо ново, но трябва да се довърши това, което вече е започнато. Правете всичко бавно, без да бързате за никъде, ако искате да избегнете пренапрежение и нервни сривове. Пазете се от случайни контакти, от изненади. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили.

Вслушвайте се във вътрешния си глас. Счита се, че тихия глас на интуицията сега е гръмогласен. Нищо от случващото се не е случайно особено днес. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като някакво важно указание. Ден на пророчествата и предсказанията. Може случайно да отворите книга или по друг необичаен начин и да откриете търсеният отговор или необходимата ви информация. Логиката и разумът сега минават на по-заден план. Подходящо време за медитация, самовглъбяване, размишления, за активна вътрешна работа.

Душевният свят на всеки човек е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство днес. Не разголвайте душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да го правите.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Полезно е да се прочисти органа в зависимост от позицията на Луната, в случая гърлото и да се отървете от негативните емоции.

Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

В този лунен ден е подходящ чувственият и бавен секс. Бързането и тук не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Слънчев календар – 6 слънчев ден –  Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е хората да си помагат взаимно, да се установяват връзки между тях. Време за укрепване на отношенията между близки хора. Старайте се да направите нещо приятно за тях. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.