Астро: Денят е двойно опасен, изисква се много предпазливост и внимание

pixabay.com

Луната се движи на празен ход от 11:25ч до 15:30ч. – Този период не е подходящ за започване на нищо ново и за вземане на важни решения, защото те могат да се основават на неправилни предположения или грешни данни.

Луната е в знак Скорпион до 15:30ч

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Опасен период. През това време нараства напрежението, истеричността, емоционалната нестабилност. Конфликтните ситуации се случват почти на всяка крачка, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции. Затова трябва всеки да се стреми към търпение и снизходителност. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Луната преминава в огненият знак Стрелец в 15:30ч.

Тук Луната създава емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред, хората стават по-изпълнителни към препоръки. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система.

Лунен календар: 23 лунен ден от 00:41ч на 23 февруари до 01:56ч на 24 февруари

Това е един от опасните и критични дни. Противоречив по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, но потока на енергия е крайно нестабилен. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза. Нови дела не е добре да започвате, но затова пък денят е един от най-подходящите за завършване на всичко започнато.

Време за активни действия, но гледайте да не превърнете тази активност поради нетърпение в агресивност. В противен случай ще възникват проблеми. Активността трябва да засяга вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите спокойствие. Всеки трябва да има по-голям самоконтрол. Не приемайте нищо навътре в себе си.

Добре е да разчистите дълговете си. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови. Ден за разрушаване на старото и освобождаване от всичко ненужно.

Денят е изпълнен с агресия. Буквално от нищото изникват конфликти, много хора са склонни към хулигански прояви, тъй като попадат във властта на „вътрешните си демони”, затова избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони, митинги и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо.

Желателно е да се ползва вегетарианска диета. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават още повече агресивността.

За предпочитане е по-малко да се общува. Неподходящо време за любовни срещи, особено за тези, които са в напрегнати отношения. Може да стане още по-лошо. Много е подходящо да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите таланти и способности.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно. Сексът е противопоказен, тъй като сега подкопава здравето. Преобразувайте сексуалната енергия в творческа.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Слънчев календар – 10 слънчев ден – Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Повече време почивайте. Каквото може да се отложи го отложете.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.