Астро: Денят е изпълнен с магическа енергия

Луната е в знак Дева от 08:19ч до 20:46ч на 15 септември

Луната надява своя монокъл и започва да следи дали всичко е на мястото си, има ли ред.

Споровете с околните зачестяват, често се правят дребни намеци и се отправят критики. Сега са важни детайлите и подробностите. Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплина. Стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Най-доброто време да се работи това, което изисква много прецизност и фокусиране. 

Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета. Тези, които имат чувствителни стомаси, за да избегнат храносмилателни проблеми, не трябва да ядат мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню.

Лунен календар: 28-ти лунен ден от 05:06ч на 13 септември до 06:09ч на 14 септември

Денят е изпълнен с магическата енергия на сътворението. Възможно е да ви се открие нещо, което да преобърне напълно живота ви. Много прекрасни неща могат да се случат днес. Не се затваряйте пред света около вас. Почувствайте вибрацията му, усетете невидимата връзка на времето и разстоянията. Този лунен ден може да се нарече окончателен. Това, което посяхте по-рано, дава своите плодове. Всичко, което сте направили, за да постигнете целта, днес придобива пълни очертания.

Чудесно време за комуникация и всякакви социални контакти, особено ако сте в добро настроение. Общуването носи радост, новите запознанства ще се превърнат в приятни и полезни контакти, а общуването в семейството ще укрепи връзките.

Делови съвети: Днес хората се характеризират с известна емоционална непредсказуемост и могат да реагират остро на дреболии, които не заслужават внимание. Затова, когато говорите с шефа си, бъдете внимателни и коректни. 

Проследявайте всяка изречена дума, аргументирайте казаното, сдържайте емоциите. Въпроси за кариера, функционални отговорности и увеличение на заплатите не си струва да се обсъждат в този ден. Шефът ви ще счете този разговор за неподходящ и раздразнението му няма да позволи да чуе вашите аргументи.

Спортни съвети: Чудесно време за умерени упражнения. Вземайки предвид факта, че възможността да се контузите през този период е в пъти по-висока от нормалното, докато спортувате, бъдете премерени и внимателни. Също така е идеално за правене на медитация.  Домашни съвети: Двайсет и осмият лунен ден е подходящо време за домашна работа. Можете да правите всичко – от малко почистване до грандиозно обновяване. Превърнете старите си планове в реалност – днес няма ограничения за каквато и да е дейност. Тъй като пикът на активност ще дойде през втората половина на деня, вършете по-лека работа през първата половина. Правете нещо лесно и след обяд започнете да правите неща, които изискват повече физическа сила. Всяка ваша идея за подобряване на дома днес, дори и дългосрочна, ще завърши с успех и резултатът ще ви зарадва.

Почивка и здраве: Днес е подходящо да обърнете голямо внимание на вашето здраве.

Погрижете се за прочистване на тялото – гладуване, клизма, идете на сауна, вземете вана с билкови отвари. Днес очите са много уязвими. Откажете се от четенето, работата на компютъра, текстовата комуникация в социалните мрежи за целия ден. Прекомерното напрежение на очите не е приемливо. Позволете си да се отпуснете и да се отдадете на блаженство – можете да спите по цял ден, да слушате приятна музика, да се разхождате спокойно в парка. Отдихът на открито ще ви зареди с необходимата положителна енергия. За хората с хипертония денят е доста труден.

Внимавайте за кръвното си налягане, не е нужно да работите усилено и да стоите на слънце.

Идеалният вариант е да прекарате този ден на брега на водоем, отдавайки се на съзерцание и релакс.

Хранене: Опитайте се да намалите количеството храна, което ядете. Днес е един от онези дни, когато не е нужно да претоварвате органите си. 

Според древните книги в края на четвъртияю лунен цикъл се препоръчва извършването на очистващи процедури за организма, като първата стъпка към това е пълен отказ или минимална консумация на храна.

 Така че, ако решите да направите ден на гладно, опитайте се да започнете, като през цялото време пиете само пресни плодови сокове. Като алтернатива можете да добавите плодове и зеленчуци към вашата диета. Но днес силно се препоръчва да се изостави тежката храна, предимно месото.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.