Астро: Денят е като своеобразен тест, който само добрите хора могат да преминат

pixabay.com

Луната е в знак Дева до 13:24ч на 18 май

Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплина.  Стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Като цяло Девата има благоприятен ефект върху хората и смекчава негативните ефекти на Луната по време на „тъмни“ периоди и неблагоприятни дни. Най-доброто време да се работи това, което изисква много прецизност и фокусиране. Сега са важни детайлите и подробностите. В този период е желателно да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време на открито. Грижата за семейството и здравето ви е на преден план днес.

Сега трябва да бъдете по-внимателни към вашата диета и здраве. Важно е да не преяждате, да не се преуморявате: във всичко трябва да има норма. Уязвими са стомаха и червата.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 14:42ч

Неблагоприятен и много труден ден. Дори и най-спокойните хора ще изпитат пристъпи на раздразнителност от най-дребното. В емоциите може да се наблюдава безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Звездите ви съветват да възприемате всичко като своеобразен тест, който само добрите хора могат да преминат. Да, точно така – трябва да се съпротивлявате на злото с добро.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Препоръчва се очистване на помещенията физически и енергийно, всякакви очистителни процедури.

Следва 10 лунен ден от 14:42ч на 17 май до 15:44ч на 18 май

Енергията е в разгара си, ободряваща и освежаваща, става все по-динамична и многостранна, като фонтан, искрящ на слънце. Плановете могат да се приведат в действие. Източникът на сила е мъдростта на предците, която не трябва да се забравя. Това е семеен ден, добре е да прекарате времето със семейството и близките си. На този ден ще бъде много подходящо да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предци. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти.

Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Болестите на 10 лунен ден са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

Най-подходящото време за зачеване на дете. Поради тази причина, сексът трябва да бъде празничен и ако е възможно – богат на оргазми.

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често – това ще подобри енергийния обмен.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.