Астро: Ден, в който добрите дела биват възнаградени

Това е един от звездните мигове – Юпитер и Меркурий са в тригонална връзка, която ще оказва влияние още 2-3 дена.

Като цяло е подходящо време за практичен рационализъм, разумен практицизъм, за писмено общуване. Могат да се появят прекрасни идеи, да попаднете на благоприятно стечение на обстоятелствата, да получите нов шанс и всичко това трябва да откриете сред безбройните знаци, които ви изпраща съдбата. Например на един ще му хрумне блестяща идея и ще получи подтик да започне да пише своя книга, втори ще грабне мига и ще приеме иновативен подход за развитие на бизнеса си, трети ще постигне успех в деловите преговори и т.н. Това влияние се подсилва от тригона на Луната с Юпитер и съвпада й с Меркурий. За да подсилите благоприятното влияние на двете планети, комбинирайте като чай, подправки или аромати следните растения: меркурианските – босилек, кимион, лавандула, босилек, мента, мащерка, целина и юпитерианските – риган, исоп, индийско орехче.

Луната е в знак Овен до 23:19ч. 

Хората са склонни към бързи и активни действия. Характерни за периода са импулсивни и инстинктивни реакции, нетърпение. Лесно възникват конфликти, спорове, преобладава емоционално напрежение. Не носете много пари с вас, има риск да харесате нещо и импулсивно да похарчите всичко. Да не се претоварва зрението пред компютри и гледане на телевизия. Често се появяват главоболия и се активират мигрените.

От 11:48ч до 23:19ч Луната се движи на празен ход и не трябва нищо важно и ново да се предприема. След това Луната преминава в знак Телец.

28 лунен ден от 05:56ч на 3 май до 06:22ч на 4 май.

Един от най-хармоничните и светли дни на лунния месец. Символ е лотоса – олицетворението на духовния ръст на човека. Ден, в който всички ваши добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде – както хубавото, така и лошото. И в душата на човек и в природата трябва да цари хармония. Да се избягват лошите думи, разрушителните действия, негативните мисли. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение.

Молитвата и покаянието в този ден действат благотворно. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех. С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не бива да късате цветя. Дори откъснати цветя в този ден не трябва да се подаряват иначе ще станете отново съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя. Хубаво е да приготвите вкусна храна, да поканите гости, да проявите щедрост в постъпките си. Бъдете внимателни с автомобилите, за да избегнете излишните неприятности.

28-ми лунен ден е добър за гладуване, за изчистване на организма. Може да използвате сокова диета.

Месо не се препоръчва.

Храната трябва да бъде лека и еднообразна иначе на следващият ден ще се обострят някои болести.

Болестите започнали в този ден не са опасни.

Секс –На прелюдията е необходимо да отделите повече внимание, отколкото на самия акт, а самият той трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а да се основава на чувства.

Подстригване – Не е подходящо за подстригване, може да има негативни последствия за вашето здраве, да се снижи вашата активност. Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение.

Днес е 14 слънчев ден – Не е време за активни дела и за важни решения. Приветстват се тишината и спокойствието. Не нарушавайте хармонията на деня, недейте да спорите и да се разправяте. Не нанасяйте обиди и оскърбления на никое живо същество, включително на животните. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Оказвайте помощ на нуждаещите. Силно се препоръчва да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.