Астро: Ден, в който могат да настъпят непредвидени събития

Луна е в знак Везни до 12:30ч на 10 юли.

Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Посредничеството на приятели, роднини, а също и техните съвети могат да бъдат твърде ефективни. Може да се намерят нови решения на стари проблеми. Повишава се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония. Луната във Везни носи добро и радостно настроение. Прави ви ни по-контактни. Може да ви се прииска да се срещнете със стари познати, да прекарате малко време в приятна компания. Благоприятно се отразява и върху семейните отношения, лесно се стига до компромиси.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур.

Продължава 7 лунен ден от 12:24ч на 8 юли до 13:35ч на 9 юли.

Денят до обяд е доста сложен. Старите проблеми се нуждаят от решения, макар че едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, в уединение. Днес става енергийно преструктуриране на тялото и е много опасно да се говорят лъжи, клевети и да имате лоши мисли. Може да ви провокират да говорите, но внимавайте какво ще кажете и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Всичко изречено може бързо да се сбъдне.

Може да се подстригвате до започването на 8 лунен ден в 13:35ч, после по-добре се откажете.

Следва 8 лунен ден от 13:35ч на 9 юли до 14:45ч на 10 юли

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Може да възродите старите проекти, но могат да възникнат и нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием творческата си страна, да изразим своята индивидуалност. На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. Настроението може да е променливо, защото денят е проектиран да се отървем от страховете, съмненията, негативните чувства. Метафорично „изгаряме” отвътре.

Работа: по-добре е да отложите финансови транзакции. На работното място общуването да се сведе до минимум – хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Това е чудесен период за творчество. Ако ви посети вдъхновението – това е добър знак.

Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти. В този период се препоръчва да си вземете душ или да се потопите в някой водоем. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

21 слънчев ден – Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съвети днес. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично.

инфо: novini.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

loading...

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.