Астро: Ден, в който могат да се случат интересни неща

Луната e в знак Скорпион до 04:40ч на 13 декември

Време, в което девиз трябва да станат думите на Конфуций: “ На доброто отговори с добро, а на злото – със справедливост”. Без особени проблеми и загуби може да отмине този период, ако съхраните чувството си за хумор и ирония, но без да прераства в сарказъм. Помнете, че сега и най-малката негативна мисъл или отрицателна емоция нараства многократно. Следете своите мисли и действия, постарайте се да мислите само за хубави неща.

Бъдещите майки в тези дни трябва да се пазят от всякакво напрежение, защото сега е по-лесно да получат преждевременно раждане или спонтанен аборт. В дните на Скорпиона се облечете топло и се старайте да не се преохлаждате. Уязвими са половите органи и дебелото черво. За предпочитане е да се избягват интимните отношения.

28 лунен ден от 04:48ч на 12 декември до 06:07ч на 13 декември

Този лунен ден е хармоничен и светъл, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден за алхимия на душата, когато е подходящо да се работи с астралното тяло, с чакрите.

Всичко, което досега е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Денят е изпълнен с мистика. Могат да се случат доста интересни неща с някои от вас. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ако ви споходят неприятни събития,  това ще е резултат от вашите негативни действия през изминалия лунен месец. Ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях.

И в душата на човек и в природата цари хармония. Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и да не се казват лоши думи. Не трябва да се изпитват лоши чувства като завист, злоба, да се задържат обидите в ума и да се стремите към отмъщение. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде – както хубавото, така и лошото. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми.

Молитвата и покаянието сега действат благотворно. Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Днес не трябва да се късат или подаряват откъснати цветя, тъй като ставате съпричастни към разрушението. Добре  е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цвете.

Хубаво е да приготвите вкусна храна, да бъдете щедри в постъпките си, да направите подарък на жена. Болестите започнали в този ден не са опасни. Месото е добре да се избягва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна. Подходящо за гладуване, за изчистване на организма. Може да използвате прясно изцедени сокове.

Не е подходящо за подстригване. Може да снижи вашата активност.

Секс –На прелюдията е необходимо да се отдели повече внимание, отколкото на самия секс. А той трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а да се основава на чувства.

27 слънчев ден – На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да правите разходки пеша, по-малко да стоите в затворени помещения. Молете се за своите близки, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути.ю

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.