Астро: Ден, в който може да почувствате предопределението на съдбата

Марс е в квадратура с Нептун. Инициативите ще са нерационални или лошо подготвени. На сложните проекти няма да достига необходимата сила и концентрация. Следователно, не започвайте проекти, отнасящи се за бъдещо развитие.

Луната е в знак Риби до 13:52ч на 29 януари.

Луната в Риби стимулира емоционалността, чувството на състрадание, милосърдие, чувството за общност с всички хора, увеличава способността на интуитивното проникновение върху нещата и явленията, но също така увеличава доверчивостта, лековерността, сантименталността, мечтателността, създава желание за самосъжаление, за отпускане, за мързелуване.

Неподходящо е за всички дела, които изискват точност и внимание, за изчисления и фина ръчна работа. Може да се използват духовни практики.

Уязвими са ходилата, пръстите на краката. Може да провеждате лечебни процедури на тези области, но не е подходящо за никакви операции. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола, чието действие се засилва сега повече. Полезно е да бъдете сред природата, особено при водоеми – това повишава тонуса, засилва менталната енергия.

Продължава 4 лунен ден до 09:52ч на 28 януари (от 09:26ч на 27 януари)

Следва 5 лунен ден от 09:52ч на 28 януари до 10:16ч на 29 януари

Ден, в който може да се почувства предопределението на съдбата. Добре е да се правят планове за бъдещето. Всички действия и постъпки днес трябва да бъдат добре обмислени. Денят е благоприятен за сериозните и отговорни хора и може да се окаже неуспешен за лекомислените.

Често се променя настроението, затова се старайте да изберете „златната среда” в проявата на емоциите. Задължително трябва да се следят мислите и думите, които се изричат, тъй като те могат лесно да се въплътят в реалността. В този ден не трябва на никого да пожелавате зло, да се ядосвате и да се разстройвате.

Добре е да сведете контактите до минимум. Препоръчва се уединение, спокойна и безопасна обстановка. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си. Пазете вещите си – това, което загубите, ще е безвъзвратно и няма да се върне повече при вас. Всичко, което идва при вас като хора, информация, събития – следва да се разглежда като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно!

Нови дела – Добре е да не се започва нищо ново. Не е подходящо.

Бизнес – Внимателно уреждайте делата си, възможни са загуби.

Пари– Внимателно при оперирането с парични средства.

Недвижими имоти – За покупко-продажба и прехвърляне изберете друг ден.

Morkadis

Съдебни дела – Добре се развиват делата, при които е нужно да се защитава някой, както и истината. За защита на престъпници, измамници не е подходящо.

Учение – Трудно ще се съсредоточите върху обучението.

Творчество – Не е благоприятно.

Общуване – Ден с повишена емоционалност. Може да спорите, да отстоявате своята правота, но много внимавайте какви думи изричате.

Пътуване – Добре е да сте на път.

Преместване – Не си струва рискът.

Почивка – Не подхожда за почивка.

Физическо натоварване – Укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога.

Здраве – Не е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен.

Хранене – Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

Сексът днес действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес, болезнените симптоми в чиста енергия на радостта и любовта.

Подстригването привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата.

14 слънчев ден – Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Добре е да раздавате подаръци, да подавате милостиня, хляб и да се молите за душите на починалите.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.