Астро: Ден, в който небето чува нашите молитви

pixabay.com

Венера в опозиция с Плутон – честите прояви на егоизъм и недостатъчно разбиране емоциите на другите. Предразполага към изневяра. Заради сексуално удовлетворение лесно ще се изпада под чужда зависимост и влияние. Може да възникнат конфликти около уреждане на наследствени въпроси. Пазете ценните си вещи и собствеността си. Не бързайте да хвърляте обвинения, дори да са напълно основателни. Неблагодарността нарушава равновесието.

Меркурий в опозиция с Нептун – аспектът води до грешни изводи, грешни решения, грешни разсъждения. Старайте се да разчитате повече на разума, отколкото на интуицията, която може да ви подведе.

Луната е в знак Водолей от 03:38ч

Луната в този знак благоприятства създаването на приятелски отношения. Възниква желание да се споделят мисли, идеи, преживявания. Засилва се интереса към всичко ново, необичайно. Човек лесно се вдъхновява и ентусиазира. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Хората сега са  по-чувствителни, но и по-нервни. Не се препоръчва да се товарите с отговорности и задачи.

Да не се сменят лекарствата и метода на лечение. Възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Не вървете пеша на дълги разстояния, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.

 Продължава 12 лунен ден до 19:01ч на 30 август (от 18:18ч на 29 август)

Символ сърце, Чашата на Граала. Цветове на деня – различни нюанси на синьото. Енергията на деня – пасивна и спокойна външно, активна вътрешно. Медитация – сърце. Акценти – избор между духовния свят и материалния, среща със своята истинска природа, достигане на чувство за единение с Вселената, мъдрост, алтруистична дейност, благодарност. Добре е да се посети църква. Това е ден, в който молитвите биват чути.

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Всеки, който се интересува от духовното развитие и самоусъвършенстване, трябва да използва този ден в пълна мяра. В този лунен ден се появява рядката възможност да разберем своята същност. Времето, в което може да се постигне мъдрост, да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили. Денят не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден само за вътрешна работа. Без значение каква работа ви предстои, какви битови дела ви очакват, просто се настройте да работите над себе си. Това ще донесе добри резултати.

Днес не е добре да се мисли за пари. Хубаво е да се дава, да се подарява, а не да се взема. За девиз на деня може да се използват думите на Скарлет О,Хара от „Отнесени от вихъра”: „Няма да мисля днес за нищо, ще мисля за него утре.”

Да се пият повече течности – вода, сокове. Физическото натоварване да е малко – подходящи са занимания – стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание.

Идеален ден за нежни чувства, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дългоочаквана половинка, идеалната за вас любов. Идеален е за сключване на брак. В този ден не трябва да има грубо отношение, да се изричат обиди. Лошото може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!

Секс – Добре е телесните удоволствия да минат на заден план. Ако все пак предприемете интимност, то сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото да се отдава повече любов, нежност, доброта и разбиране. Не е подходящо за зачатие, тъй като детето ще има не лека съдба.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Следва 13 лунен ден от 19:01ч на 30 август до 19:37ч на 31 август

13 слънчев ден – Ден, когато се откриват вратите на бъдещето. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и да се освобождавате от негативна енергия. Подходящо е за работа с интелектуален труд. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.