Астро: Ден, в който се чисти душата

pixabay.com

Луната е в знак Рак до 23:55ч на 21 декември

Луната във водния знак Рак ни дава повишена чувствителност, много лесно могат да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора по това време се чувстват малко тревожни, емоционално нестабилни. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Може би днес ще искате да почувствате подкрепата на близък човек, да се насладите на комфортната домашна атмосфера и да се отпуснете. Поведението ни става малко неконтролирано и необичайно. Вътрешните преживявания сега са много по-важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Лунен календар – продължава 16 лунен ден до 17:48ч

Един от “чистите дни”, в който се чисти душата. Ден за приемане на красотата под всяка форма. Добре е да се съблюдава умереност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Не бива да се нарушава хармонията на деня. Запазете равновесие и спокойствие, в никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Символ на лунния ден е стълбата. След пика на енергията в пълнолунието (излитането към върха на лунния месец) започва да се спуска надолу. Астралната енергия е на спад. Природният ритъм се спуска в обратна посока.

Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Намалява напрежението. Може да отслабите самоконтрола, но само малко. Получава се нещо като „мъртъв период”. Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Най-доброто, което можете да направите е да укрепите вече постигнатите позиции. Ако имате нещо недовършено, сега можете да го довършите. Лошо време за командировки, преговори, събеседвания.

Време за стоене повече у дома. Най-спокойният период в семейните отношения. След напрежението от предните дни, най-накрая се появява възможност за спокоен отдих. Избягвайте да гледате филми със сцени на брутално насилие. Обърнете внимание на децата.

Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Може да се задоволите само с разпускащ масаж с ароматични масла.

Много нежелателни са случайните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте. Всички подобни срещи завършват с някакви неприятности предимно със здравето.

Подстрижка – Откажете се от такава, защото може да се отрази негативно на здравето ви. Така вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Освен това подстриганите коси в този ден могат да влошат още вашата памет и емоционалното настроение.

Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят животни и птици. Ден, в който се обновява кръвта. Петно на дрехата е знак за духовна нечистота.

Следва 17 лунен ден от 17:48 ч на 20 декември до 18:45ч на 21 декември

Слънчев календар – 5 слънчев ден – Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Не трябва да се нарушава хармонията в този ден. Благоприятно е мълчанието. Особено актуално е правилото: „Мълчанието е злато”. Не трябва да има конфликти, затова проявявайте разбиране към другите. Добре е да се помирите с някого, ако сте скарани.

Morkadis

Астро-аспекти:

Слънцето образува хармоничен аспект секстил с Юпитер – период на щастие и късмет. Периодът е удачен за финансови операции, за нови дела.

Меркурий в тригон с Уран – подходящо време за покупка на електроника, техника, смартфони, за модернизация.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.