Астро: Ден за даване и получаване на прошка

Луната е в знак Водолей до 21:45ч.

Избягвайте да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. Възможни са неочаквани срещи и запознанства. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди,техниката. Избягвайте да натоварвате ставите, дългите разходки, спортни занимания.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите, затова да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

Луната се движи на празен ход от 18:54ч до 21:45ч. В този период не започвайте нищо важно.

В 21:45ч Луната преминава в знак Риби.

5 лунен ден от 10:02ч на 9 януари до 10:32ч на 10 януари

Ден, в който може да се почувства предопределението на съдбата. Добре е да се правят планове за бъдещето. Всички действия и постъпки днес трябва да бъдат добре обмислени. Денят е благоприятен за сериозните и отговорни хора и може да се окаже неуспешен за лекомислените.

Често се променя настроението, затова се старайте да изберете „златната среда” в проявата на емоциите. Задължително трябва да се следят мислите и думите, които се изричат, тъй като те могат лесно да се въплътят в реалността. В този ден не трябва на никого да пожелавате зло, да се ядосвате и да се разстройвате.

Добре е да сведете контактите до минимум. Препоръчва се уединение, спокойна и безопасна обстановка. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си. Пазете вещите си – това, което загубите, ще е безвъзвратно и няма да се върне повече при вас. Всичко, което идва при вас като хора, информация, събития – следва да се разглежда като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно!

Нови дела – Добре е да не се започва нищо ново. Не е подходящо.

Mandragora.bg

Бизнес – Внимателно уреждайте делата си, възможни са загуби.

Пари- Внимателно при оперирането с парични средства.

Недвижими имоти – За покупко-продажба и прехвърляне изберете друг ден.

Съдебни дела – Добре се развиват делата, при които е нужно да се защитава някой, както и истината. За защита на престъпници, измамници не е подходящо.

Учение – Трудно ще се съсредоточите върху обучението.

Творчество – Не е благоприятно.

Общуване – Ден с повишена емоционалност. Може да спорите, да отстоявате своята правота, но много внимавайте какви думи изричате.

Пътуване – Добре е да сте на път.

Преместване – Не си струва рискът.

Почивка – Не подхожда за почивка.

Физическо натоварване – Укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога.

Здраве – Не  е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен.

Хранене – Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

Сексът днес действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес, болезнените симптоми в чиста енергия на радостта и любовта.

Сънища са указание за това, какви изменения ви очакват в близко бъдеще. Ако плачете на сън, то значи вашият организъм се пречиства и сте на прав път.

Подстригването привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Днес е 25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Денят става за изясняване на отношенията. Ден за даване и получаване на прошка. Подходящ е за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.