Астро: Ден за преобразования и промени

pixabay.com

Луната е в знак Близнаци до 08:27ч на 1 септември

Лунната ви същност е дълбоко подтисната, а се изявява слънчевата ви същност. Мозъкът интензивно събира впечатления и генерира нови идеи, но само теоретично. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни и сега са склонни към лекомислие, необмислени изказвания и решения, прекомерна бъбривост. Подходящо за общуване, завързване на нови връзки, обмен на информация, краткотрайни неща.

Уязвими са раменният пояс, ръцете, белите дробове; да не се претоварва нервната система. Да се пият билкови настойки от успокоителни треви – невен, дилянка. Да се избягва: операции на гърдите, белите дробове, ръцете; маникюри, поливане на стайни растения (в противен случай корените могат да загният).

Лунен календар – 23 лунен ден от 00:07ч на 31 август до 00:46ч на 1 септември

Символи на деня – крокодил, куче Цербер, Химера. Това е кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Понякога е наричан ден на квадрата или кръста, затова е напрегнат и опасен. Човек има усещането за загуба и че нещата се случват не по неговата воля.

Толкова е лесно да се включите в конфликт или да станете причина за него. Опитайте се да потиснете всякакви негативни емоции в себе си. Защитете се от хората днес. Бъдете внимателни. Много труден ден, свързан с разрушения, агресия, насилие и повишена активност. Събужда се инвазивният инстинкт: искате да получите всичко и още повече, независимо дали става въпрос за пари, собственост, сексуален контакт или храна. Затова е желателно този ден да бъдете внимателни, точни, да сдържате емоциите и желанията си, да не се забърквате в съмнителни събития и приключения, да съблюдавате пости както в храненето, така и в сексуалната сфера. Но в същото време, ако използвате активната енергия на днешния ден за „мирни“ цели, това допринася за благоприятното завършване на започналата по-рано работа.

Не се препоръчва да бъдете в тълпа или просто в голяма група от хора – поради повишена агресивност, възможно е да възникнат инциденти, сбивания, улични бунтове. В двадесет и третия лунен ден също са възможни усложнения от политически характер.

Днес е препоръчително да обърнете внимание на дома си (да изхвърлите ненужните неща, да почистите жилищата, да запалите свещи и тамян), както и на здравето – опитайте се да водите мобилен начин на живот, не напрягайте гръбначния стълб и провеждайте набор от превантивни мерки. Не повдигайте и не носете тежки предмети. Възникналите днес болести могат да бъдат опасни и непредсказуеми.

Желателна е вегетарианската диета. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна.

Ако сте направили всичко правилно и не сте се отклонявали от космическите закони в продължение на лунния месец, мъдростта ще се отвори пред вас. Ще преминете една стъпка по -високо в духовното си развитие.

Секс – Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Слънчев календар – 14 слънчев ден – Добре е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага. Препоръчва се да натрупвате знания, да бъдете в приповдигнато настроение и да се отдадете на активна почивка. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.