Астро: Ден за радост от битието и вътрешно освобождение

хороскоп

Мъдрост на деня: Направи добро и забрави. Получи добро и помни!

Луната е в знак Риби до 19:38 ч.

Време за озарение и просветление. Лунното влияние в Риби засилва интуицията и много хора могат да получат прозрение или да ги осени интуицията. В любовните дела трябва да се проявява голяма предпазливост. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила. Чувствата могат да бъдат твърде интензивни, сърцето прекалено открито. Хората са емоционално нестабилни, лесно се поддават на внушения и чуждо влияние. Ако се занимавате с творческа работа, то сега е подходящо време да станете по-активни. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. Когато Луната е в знак Риби е полезно да бъдете сред природата, особено при водоеми, на брега на морето – това повишава тонуса, засилва менталната енергия. Подходящо време за благотворителни дела. Уязвими са ходилата на краката и кожата. Да се намалят течностите и алкохола, за да не се натоварват бъбреците. Не е добре да се мие косата сега, може да се появи пърхот.

Луната започва да се движи на празен ход от 16:56 ч до 19:38 ч. В този времеви интервал се въздържайте да предприемате важни и нови неща, не правете признания, не ходете на важни срещи.

След това Луната преминава в знак Овен в 19:38 ч, където ще остане до 04:31 ч на 31 август.

Доминиращ е 17-ти лунен ден, който започва от 20:55 ч на 27 август и продължава до 21:23 ч на 28 август.

Ден за радост от битието и постигане на вътрешна свобода. 17 лунен ден се свързва с интуитивното познание, екстаза, преображението. Добре е да се отпуснете, не потискайте инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйстване, цинизъм, наглост и пиянство. Нищо не трябва да стига до крайности. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Енергията е нужно да се направлява само в творческото русло. Сега е добре да се създават произведения и творения на изкуството, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Деловата активност трябва да бъде разумна.

Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено. В древните текстове се споменава, че ако чист по душа човек пие вино, той става по-общителен и приятен за околните, неговото здраве се подобрява. Но ако човекът отвътре е гнил, то той става раздразнителен и неприятен, здравето му не се подобрява, той ще страда и околните също.

Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Най- уязвима е ендокринната система, затова е добре да няма хирургическо вмешателство и акупунктура. Интересен факт е, че алкохолиците не се разболяват в този лунен ден. Да се съблюдава умереност във всичко, което касае здравето. Препоръчително е да се изключи месото от храната и да се наблегне на плодовете и зеленчуците. Благоприятно се отразяват подмладяващите процедури, масаж, аромотерапия.

Избягвайте да се напрягате, да нервничите. Психиката при жените сега е по-напрегната. Най- доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Забравете за взаимните претенции и обиди. Идеален ден за сключване на брак, разкрепостяване и освобождение от задръжките, както и сублимиране на половата енергия.

Секс – Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре. Отдайте се на любовта, където и да ви застигне страстта. Отпуснете се, оставете се на желанието си, няма нужда да сдържате своите еротични фантазии. Особено актуално е „да падат дрехи и задръжки….”, но да се съблюдава все пак умереност.

Подстрижка – В този лунен ден може да провокира промени в живота. Ако не планирате големи промени, по-добре се въздържайте. Подходящо време за оцветяване на косите в рижави и тъмни тонове. Ако днес вплетете в косите си лента с жълто-червен цвят, ще привлечете енергията на слънцето.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сте сънували кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

Следва 18-ти лунен ден, който започва от 21:23 ч на 28 август и продължава до 21:49 ч на 29 август.

Днес е 11 слънчев ден – Ден, в който всичко живо поглъща слънчевата енергия и светлина. Загорявайте, хващайте тен, къпете се в слънчевите лъчи, развивайте духовното си начало и укрепвайте тялото. Хубаво време да общувате с деца, с приятели от детството. Време за познание и преоткриване на света. Подходящ за ограмотяване, четене и учение. Учете децата на опита си и книгите от своето детство.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.