Астро: Ден за силни, решителни действия, за стартиране на нови начинания

На 21 декември Венера прави тригон с Нептун (влияние до 25.12.) – По-лесно се постига хармония в бизнес и личните отношения. Засилват се естетическите потребности, изостря се усещането за красотата. Аспектът носи прилив на вдъхновение, повишена чувствителност и нежност, засилена интуиция и въображение. Планетите откриват неограничени възможности пред творческите личности. Създава се атмосфера на идеализъм и мистицизъм и донякъде ефектът на илюзиите. Склонни сме да гледаме на света и любимите хора през розови очила в такива дни и да идеализираме любовта. Раждат се мечти за голяма и красива любов. Засилва се потребността да обичаме и да бъдем обичани. Любовните и партньорските връзки се хармонизират. Аспектът благоприятства романтичните отношения и романтичните срещи. Подходящо за посещения на концерти, изложби, музеи, художествени галерии. В тези дни може да срещнете идеалната любов. Или поне ще ви изглежда такава в началото. Добър период за пътуване с цел разходка и почивка.

Венера се намира в кралски градус в Скорпион и поради това също благоприятства романтичните връзки. Тя ще подари на влюбените незабравими мигове на сладостно уединение и любов. Улеснява зачатието и ако не планирате скоро да имате дете, бъдете тогава внимателни. Подходящо време да узаконите връзката си.

На 21 декември Меркурий е в съвпад с Юпитер (влияние до 26.12.) – Създава позитивна настройка, склонност да се поемат рискове, но също така носи тенденция към преувеличаване на възможностите и силите. Подходящо време за нови многообещаващи запознанства с полезни хора. Много нова информация, разширява философските възгледи, появяват се интересни концепции и идеи. Добро време за пътуване.

Луната е в знак Близнаци до 18:29ч на 22 декември. Прави ни по-общителни и контактни. По-лесно се осъществяват запознанствата. Подходящо е за пътуване и командировки, за ходене на гости. Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно.

Продължава 14 лунен ден от 15:23 на 20 декември до 16:05ч на 21 декември.

Най-мощният ден от лунния месец. Ден за силни, решителни действия, за стартиране на нови начинания. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Избягвайте пасивния начин на живот. Ако не използвате енергията, която Луната ви дава, тя ще бъде напразно пропиляна.

В този лунен ден се чувствайте господари на съдбата си. Днес можете драматично да повлияете на събитията. Добре е да се вслушвате в съветите, дори от странични хора – те могат да бъдат много полезни. В този лунен ден може да нямате настроение, самочувствието ви да е влошено.

Следва 15 лунен ден от 16:05ч на 21 декември до 16:56ч на 22 декември.

Влиянието на деня е толкова силно, че всичко положително и отрицателно в човека се усилва многократно. Активира се нашият вътрешен изкусител, затова може да срещнете съблазни и изкушения в много сфери на живота.

Съществува опасност да станете лесно податливи на негативни влияния и внушения, мързеливи, с отслабен самоконтрол. Бъдете внимателни, в такова състояние лесно могат да ви излъжат, а за да не стане това, не трябва да предприемате важни действия. Появява се склонност да се действа инстинктивно и първосигнално. Поради всичко това може да се извършат различни глупости, но последствията от тях ще са негативни.

Всичко тайно може да стане явно. Трябва да се завършва започнатото и да бъдете уверени в себе си и в успеха, не трябва да допускате съмнения. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма.

Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването положително ще влияе върху мислите. Не се препоръчва да се яде месо и гъби, тъй като вероятността от отравяне е много висока. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение. Този период се характеризира с емоционална нестабилност.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с любов, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошение и неудовлетворение на другия ден.

Подстригване – Неблагоприятен ден. Може да имате неприятности със здравето и да се влоши самочувствието ви, да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Днес е 6 слънчев ден –Денят е посветен на любовта. Добре е да успеете да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат един на друг. Ако си поговорите с дете в този ден, направите нещо добро за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Днес не трябва да се ругае, да се изричат грозни думи и да се повишава глас.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.