Астро: Ден за усвояване на нови знания

Луната е в знак Рак и от 09:13ч до 11:30ч се движи на празен ход. В този период нищо важно не трябва да се започва.

В 11:30ч Луната влиза в знак Лъв.

Самоувереността започва да нараства, както и енергийният потенциал. Хората сега са по-решителни и самоуверени. Бъдете снизходителни към хорските недостатъци, дръжте се „царствено”, с достойнство. Прекрасно е да раздавате подаръци.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през този период.

Продължава 12 лунен ден до 14:19ч

Това време не подхожда за активна и бурна дейност. Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Да се избягват отрицателни емоции или да има спорове. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват.

Доминиращ 13 лунен ден от 14:19ч на 6 март до 15:32ч на 7 март

Съответства на Черната Луна. Нейният символ е колелото. Това е един магически ден. В този лунен ден започват процесите на подмладяване на тялото. За успешна трансформация на лунната енергия е необходима физическа енергия. Не трябва да сте пасивни в този ден.

Благоприятно е за групова работа. Ден за учение, за усвояване на нови знания, за натрупване на информация, но внимателно я отсявайте. Добре се усвоява нова информация, четете книги, позволяващи по-добре да разберете себе си и света.

Можете да внесете изменения и корекции в плановете, делата и проектите си. Ако се върнат стари проблеми към вас, отнесете се към тях спокойно, без излишни нерви. Енергията на деня ще ви помогне да се отървете от бремето на миналото.

Анализирайте всяка своя дума и действие през целия ден. Следете правите ли това, което искате или се ръководите от желанията на други хора, нещо, което ви налагат отвън? Помислете не предавате ли себе си, вашата вътрешна същност? Наблюдавайте емоционалните реакции и не бъдете спонтанни, а се опитайте да разберете – откъде идват, къде вие се опитвате да манипулирате другите хора.

Покупки и домакинска работа в този ден може да се вършат, но само ако е необходимо. Ако ви предстои пазаруване, не го правете механично, по навик, но се опитайте да погледнете този процес по нов начин, да видите къде харчите напразно парите си и какво е нужно да купите.

Добре е да се изпече хляб, да се приготви собственоръчно храна. Да не се гладува, тъй като стомаха се нуждае от натоварване. Болестите започнали в този ден са опасни, но това се компенсира от високата ефективност на лекарствата.

Morkadis

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен – най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Липсата на сексуално желание в този ден или ако изпитвате умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Подстрижка- Подходящо е за това през целия ден, но до 14:19ч можете да отидете във фризьорски салон, а след това само в къщи самостоятелно трябва да го правите. Не поверявайте косите си дори на близък човек.

22 слънчев ден –Този ден живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства създаването на нови контакти и освобождаването от всичко ненужно. Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат резки промени в живота. Например внезапно преминаване на друга работа, да тръгнете на пътуване без да сте го планували или да направите спонтанно нова прическа.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.