Астро: Ден на доброто и хармонията

Луната е в знак Телец до16:36ч на 20 декември.

Сега хората са по-практични, по-търпеливи, по-упорити, по-материалистично настроени. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси. Хората стават по-възприемчиви към красотата на земният свят и малките радости на живота, в това число яденето и секса. Добро време за покупка на дрехи, бижута, украшения.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки. Не трябва да се пробиват уши или да се вадят сливици. Ако имате проблеми с половите органи, сега е момента за посещение на лекар. Нежелателно е да се започват нови лекарства. Да не се лекуват и вадят зъби, освен при спешни случаи. Може да стане по-голям проблем.

Продължава 12 лунен ден от до 14:17ч на 18 декември до 14:48ч на 19 декември

Ден на доброто, хармонията. Обикновено преминава мирно и спокойно. Дава възможност да бъдем в мир със себе си. Носи спонтанност и непредсказуемост. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятни са проявите на алтруизъм и милосърдие, да се помага на тези, които се нуждаят от помощ. Общуването се отразява благоприятно. Отделете време за родители, роднини, приятели.

Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Ако някой се обърне към вас и сподели проблемите си, обезателно го посъветвайте нещо, което според вас трябва да се направи, за да преодолее трудната ситуация.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се оплаквате, да плачете и да изразявате недоволство. Може да останете в това състояние за дълго. Идеално време за уединени практики, медитации, молитвени практики.

Следва 13 лунен ден от 14:48ч на 19 декември до 15:23 на 20 декември.

Ден загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. Като цяло към този лунен ден трябва да се отнасяте с необходимото внимание и сериозно. В 13 лунен ден постъпват такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия. Може много да научите от хората, вслушвайки се в техните съвети. Препоръчително е да се въздържате от нови запознанства и контакти.

Този лунен ден е предназначен да се работи над грешките и да се поправят. Неблагоприятно време за сериозни дела и всякакви начинания, но подходящо време да завършвате започнатото.

Различни ситуации от живота могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Много е вероятно да срещнете хора, с които някога сте се разделили и то не по най-добрият начин. Не се изненадвайте, ако днес, изведнъж, без очевидна причина някой бивш/а се появи на хоризонта. Съдбата ни дава още един шанс да коригираме грешките, които сме направили в миналото, като ни дава възможност да „преживеем отново“ ситуацията. Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас е заслужено.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Лош знак в този период е да се появят болки в стомаха – те показват неправилността на вашите действия.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри.

Може да се подстригвате през целия ден, но след 14:48ч (в рамките на 13л.д.) вече не ходете във фризьорският салон, а го правете у дома самостоятелно. Не поверявайте своята енергия дори в ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Днес е 4 слънчев ден – Ден на активните занимания и на риска. Време за изпълнение на дълга. Ден за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати. Старайте се да разрешавате всяка заплетена ситуация, но го правете без излишни страсти и емоции.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.