Астро: Ден на квадрата или кръста

Първата половина на деня ще ни влияе тригона на Луната с Венера. Двете женски планети предразполагат към спокойно влизане в работния ритъм на трудовия ден. Главният акцент на пада върху преобразованието, сътрудничеството и красотата. Влиянието е хармонично, но изисква инициатива. Благоприятства създаването на хармонична и приятелска атмосфера, носи вибрациите на радостта.

Часовете от късният следобед и вечерта ще са белязани от квадратурата на Луната с Юпитер. Повишава се импулсивността и емоционалността, ще липсва обективност.

Луната е на празен ход от 10:08ч до 12:06ч. Не предприемайте нищо важно, не правете важни по значение покупки, не подписвайте договори, не започвайте нови неща.

Луната е в знак Дева до 12:06ч, след което преминава в знак Везни.

Тук носи атмосфера на спокойствие и хармония. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Доминиращ 23 лунен ден до 01:04ч на 20 декември (от 23:52ч на 18 декември)

Символ на този ден са Химера и Цербер, които охраняват подземното царство. Неблагоприятен ден. Често е наричан ден на квадрата или кръста. В него се наблюдават резки проявления на негативни емоции. Особено страдат хората, които имат емоционални пристъпи. При по-спокойните личности се проявява като влошено самочувствие, угнетено настроение, разсеяност. Човек може да има усещането за загуби и че няма контрол над нещата. Общуването с други хора не носи полза сега, а повече вреда. Постарайте се колкото може по-малко да общувате. По възможност да се прекара този ден у дома, в тиха и спокойна обстановка, в уединение, далеч от всекидневните дела и проблеми. Да се избягват обществените мероприятия, протести, групови събирания, посещение на мачове. Голям е рискът да срещнете там провокации, необуздано поведение и прилагане на груба сила.

Не е подходящо за никакви начинания. Въздържайте се от бизнес дела. Неподходящо е да се решават финансови въпроси. Избягвайте да рискувате. Неподхожда за творческа работа. Много подходящ ден за почивка и разтоварване. Ден за разрушаване на старото, за коренни реформи и преобразования. Подходящо е още да се освободите от всичко старо и излишно.

Увеличава се опасността от травми. Наблюдава се спад в жизнената сила и енергия. Могат да се проявят хронични заболявания. Ако заболеете в този ден, това ще продължи дълго. Подходящо е за процедури по изчистване на организма.

Противопоказен е секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение. Добре е да се въздържате от полови контакти. Не благоприятно за зачатие.

Mandragora.bg

Сънищата са лъжовни. Може да имате кошмари, но те нищо не значат.

Подстригването не се препоръчва. Може да доведе до влошаване на здравето.

Следва 24 лунен ден от о 01:04ч на 20 декември до 02:16ч на 21 декември

4 слънчев ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливия случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.

По-важни аспекти:

Марс секстил със Сатурн – конструктивен аспект, чието влияние продължава до 21.12.

инфо: novini.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.