Астро: Ден на любовта и мъдростта

Луната в знак Дева до 23:47ч на 14 април

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите.

Развитие на търговията на дребно. Благоприятен период за обучение на децата в някакви умения и навици. Домашната работа не влиза в сметките. Съпрузите могат да започнат да се упрекват един друг, да си намират кусури, да се критикуват. Може да стане доста тягостно положението. Добре ще се отрази стоенето в различни стаи.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 16:20ч на 13 април (от 15:12ч на 12 април)

Символът на текущия ден е сърце. Ден на любовта и мъдростта. Сърца, отворени за милост и божествени откровения. Днес Вселената е особено чувствителна към вашите молби, така че можете да я помолите за нещо или да прекарате деня в молитва. Полезно е да се посещават храмове, църкви и други религиозни и култови места.

12 лунен ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Предначертаното може да се обърне наопаки.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да се оплаквате. Може да заседнете за дълго в това състояние. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро. Успокойте гордостта си, прекарайте деня в спокойно състояние. Заемете се с медитация. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на нуждаещите от помощ.

Трябва да се отнасяте с милост към хората около вас, в противен случай милостта ще ви подмине. Правете подаръци на близки, не пестете от нежни думи, давайте милостиня, особено ако ви бъде поискана. Останалата част от деня може да прекарате в самота, опитвайки се да съзерцавате вътрешния си свят. Опитайте се да изчистите мислите си.

Следва 13 лунен ден от 16:20ч на 13 април до 17:30ч но 14 април

Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за общуване в група, за обучение.

Различни ситуации от живота ви могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Съдбата дава още един шанс да се коригират грешките направени в миналото.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Липсата на сексуално желание сега или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Слънчев календар – 24 слънчев ден – Ден, който служи за проверка  силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи. Денят е добре да се посвети на пост и молитва. Повече време се препоръчва да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги. Добре е да се направи изчистване организма и тялото. Колкото повече се изчиствате, толкова по-леко ще ви става. Може да се занимавате също с почистване на дома, ремонт и реставрация. Приветства се ръчния труд. Добре е да посетите храм, да започнете цикъл на гладуване, лечение.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.