Астро: Ден на любовта, милостта и състраданието

Луната сключва дисхармоничен
аспект със Сатурн, което ще се отрази като недоволство от общото състояние на нещата, може да доведе до вкисване на настроението. Понижена жизненост, умора, депресия, потиснати емоции.

Хората стават придирчиви и мърморещи, дразнят се от другите. Неблагоприятно за общуване с по-възрастни хора. Наблюдава се влошаване на хроничните болести, кожните заболявания и заболявания на опорно-двигателния апарат.

Луната е в знак Козирог до 18:37ч на 13 август.

Период за рутинна работа. Планове разработени през това време, ще бъдат практични и активно ще повлияят на ситуацията. Хората действат праволинейно, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък.

Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Не е подходящо за зъболекарски услуги освен при спешни и неотложни случаи. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лекуване на гръбначния стълб.

Продължава 12 лунен ден до 18:50ч на 12 август (от 17:59ч на 11 август)

Ден на Бялата Луна, ден на любовта, на Христос и християнската вяра, на милостта и състраданието. Добре е да се посвети повече време на дома, семейството. Вибрациите на деня са подходящи да посетите църква, да запалите свещ за живите и за упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи. Окажете помощ на страничен човек, например да преведете старица през улицата.

В този ден на човек, обърнат с молитва към Висшите сфери, се раздава според вярата му. Молитвите отправени в 12 лунен ден, ако са искрени и от сърце, обезателно се сбъдват.

Това време не подхожда за активна и бурна дейност. Не трябва да се сключват важни сделки, да се подписват важни контракти, купуване-продаване на недвижима и движима собственост, търговски и финансови операции. Бизнесмените да посветят времето си на рутинна и спокойна работа. Подходящо време за благотворителност. Може да отделят процент от печалбата си и да дарят получената сума на болница, църква, интернат за деца или дом за възрастни хора.

Добре е да се посвети повече време на дома, семейството. Отнасяйте се към другите така, както бихте искали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите спокойствие, любов и радост.

Нужно е да се вслушвате в своите усещания, а не да ги анализирате. Бъдете милосърдни, за да не бъдете лишени от милосърдие. И дума не може да става да се изпитва гняв, каквито и да е отрицателни емоции или да има спорове. Точно обратното, следва да се стремите към покой, уединение, любов към всичко, което ви обкръжава. Пред човек в дадения ден стои задачата да бъде като светилник – източник на светлина за другите и да не използва мъдростта за зло, иначе в 27 лунен ден ще плаче със сълзи. Всички резултати се получават в противоположния ден.

Подстрижката подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Следва 13 лунен ден от 18:50ч на 12 август до 19:35ч на 13 август

25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Денят става за изясняване на отношенията, за помиряване, за даване и получаване на прошка. Подходящ е за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните. Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте обич.

инфо: novini.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.