Астро: Ден на очистване и вътрешна трансформация

Луната е в знак Рак до 10:51ч на 13 април. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Започват са се проявяват тези чувства, които човек отдавна е потиснал в себе си. Лесно се поддаваме на емоционалните реакции.

Засилва се интуицията. Добре е да се въздържате от критики и предявяване на претенции. Време за занимания със семейството, дома и за грижи за близките ви хора.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът. Не яжте тежка храна, не преяждайте.

Продължава 7 лунен ден от 10:54ч на 11 април до 11:51ч на 12 април

Доминиращ 8 лунен ден от 11:51ч на 12 април до 12:55ч на13 април

Ден за трансформация и възраждане – символ Феникса. Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Външно можете да останете пасивни.

На този ден във всеки човек „изгаря“ по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. Настроението може да бъде променливо. Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием творческата си страна, да изразим своята индивидуалност.

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Може да възродите старите проекти. Могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

По-добре е да отложите финансови транзакции. На работното място общуването да се сведе до минимум – хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Това е чудесен период за творчество. Ако ви посети вдъхновението – това е добър знак.

Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

Полезно е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен учител. Гледайте пламъка на запалена свещ и си представяйте как всички обиди и неволи изгарят в него.

Най-добре е да избегнете секса. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Сънищата са вещи, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Може да получите отговор на измъчващи ви въпроси.

Днес е 23 слънчев ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и  се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Недопустимо е да се проявява пренебрежително отношение към живота, а именно безразличие, апатия, паразитизъм. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще увехтеят.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.