Астро: Ден на пасивността, усамотението и покоя

Луната е в знак Стрелец до 12:38ч

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да ходите пеша на дълги разходки. Може да имате повишен апетит. Избягвайте да натоварвате черния дроб с тежка и мазна храна.

Луната се движи на празен ход от 11:04ч до 12:38ч. В това време не започвайте нищо важно, за да си спестите проблеми.

Луната преминава в знак Козирог в 12:38ч.

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли.

Продължава 25 лунен ден от 03:45ч на 18 февруари до 04:44ч на 19 февруари

Ден на астралното очистване и пробуждане на живота. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от едната страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Препоръчва се в този ден да помолите за милост вашия Ангел-Хранител.

Ден на пасивността, усамотението и покоя. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия, а енергията в човека не е достатъчна сега, много хора се отдават на мързел и апатия. Пестете сили, не правете излишни действия. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата.

Подходящо време за провеждане на инвентаризация. Не се занимавайте с много важни документи, правете това, което не изисква повишено внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения. Не се препоръчва нищо ново да се започва, но може да довършвате започнатото. Неподходящ ден за бизнес. Перфектен ден за почивка!

Вътрешният душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си.

Шопингът сега е полезен за психиката и настроението. Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да ви носи успокоение.

На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Сега не трябва да правите пиърсинг, да не се въздейства върху органите на слуха. Вода да се консумира в малки количества. Да се ограничи пушенето – оказва днес влияние на мозъка. Родените през 25-я лунен ден са любимци на съдбата и щастието ще ги съпътства до края на живота им.

Сексът е необходимо да бъде бавен, позите да се подбират без да предизвикват напрежение за двамата партньори. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко червено вино. Единствената забрана е за хора, които страдат от заболявания на пикочно-половата система, тъй като може да възникне усложнение.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

5 слънчев ден – Добър ден за работа и за поставяне на делата в ред. По-добре не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви. Нужно е да внесете радост и спокойствие в дома.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.