Астро: Ден на промените. Време за втори шанс

зодии

Луната е в знак Козирог до 10:37ч на 17 октомври.

Добре се удава конкретна работа, изискваща  методичност и рационално мислене. В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Нараства чувството за дълг и отговорност. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Може да се засили чувството за самотност. Не трябва да се поемат бъдещи отговорности. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за друго време.

Уязвими са кожата, ставите, гръбначният стълб и жлъчният мехур. Да не се посещават сега чакръкчии. Може да си позволите някое гастрономично излишество – стомаха без труд ще се справи с него. Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар.

Хронология на лунните дни:

8 лунен ден, който започва от 13:48чна 15 октомври и продължава до 14:36ч на 16 октомври.

Ден на промените. Време за втори шанс. Може да възродите старите проекти. В този ден могат да възникнат нерешени проблеми, непредвидени събития или да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да съумеете да решавате ситуациите. Не трябва да им се оставя време за развитие.

Енергията на деня носи напрежение. В работата и бизнеса е възможно да изпитате стрес. Отношенията в колектива могат да бъдат нестабилни. Настроението е променливо. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден. Даже най-малките спорове трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се получи сериозен конфликт. За големите парични потоци, времето е неблагоприятно, по-добре е да се решават малките въпроси.

Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре  е да се очистите от всичко излишно: тялото – от отрови, дома от ненужни и стари вещи, край на нездравословни отношения. Често става грешка с диагнозите.

9 лунен ден започва от 14:36ч на 16 октомври и продължава до 15:18ч на 17 октомври.

Време на енергиен обрат. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване.

В емоциите се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност. Да се ограничат контактите с други хора и да се избягват спорове. Могат да се проявят вашите слабости. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза. Разтоварващ ден. Да се избягва преяждането. Очистване на помещенията физически и енергийно. Всякакви очистителни процедури в този период са полезни.

Секс – В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни, да се пазят от изнасилване, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Подстригването по-добре отложете.

Сънища, които предстоят(вижте времето) ще покажат какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешният скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.

Днес е 30 слънчев ден – Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Необходимо е да се очистите от всичко старо и излишно. Следете за своите мисли, по-малко говорете, дръжте под контрол емоциите. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има леко сияние.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.