Астро: Ден на трансформация, възход и прилив на енергия

Луната е в знак Лъв до 09:17ч на 17 декември

Способства приповдигнатото и добро настроение. Самоувереността нараства, както и енергийният потенциал. Хората сега са по-решителни и самоуверени. Струва ни се, че можем да направим всичко и целият свят е в краката ни. В деня на Лъва тайничко ни се иска да бъдем похвалени. Добре е да се дават и получават подаръци, да се правят приятни изненади.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през този период.

Продължава 20 лунен ден до 21:26ч на 16 декември (от 20:15ч на 15 декември)

След мрачния деветнадесети ден настъпва двадесетия лунен ден, който е период на трансформация, възход, прилив на енергия, излизане на ново ниво. Днес не трябва да се ядосвате, не трябва да показвате гордост, арогантност и презрение – това забавя вътрешното преображение. Контролирайте емоциите си, егото си.

В този ден човек получава възможността да оцени живота си от височината на птичия полет (символ на деня е орелът) и да разбере, че това, което се случва с него, не е случайно.

Ако сте достатъчно смели, днес може да се решите да направите нещо, което постоянно сте отлагали за по-късно. И този избор ще ви помогне да получите истинска свобода. Не трябва да изпитвате никакви съмнения, а да сте колкото може по-уверени.

Подходящо време за активни и решителни действия. Много добре, ако днес можете да се отървете от негативното минало. Днешният ден ни помага да намерим свободата си. Ето защо върнете дълговете си, прекратете неприятно общуване, излезте на ново ниво. Не забравяйте, че всички промени започват с духовно развитие, а двадесетият лунен ден е идеален за това.

Днес действията ви могат да се окажат съдбоносни. Денят е благоприятен за работа със свещените текстове, за медитация. Въобще всичко, свързано с духовното на нашата вселена, намира отговор във вътрешния свят на човека.

20 лунен ден е подходящ за любовни срещи. Проведете среща в тиха и спокойна обстановка, говорете си един на друг, но отложете разговори за работа, битови неуредици, финансови затруднения и т.н. Енергията на деня е спокойна. Не се карайте с приятели и близки. Една кавга ще доведе до дълги спорове и оплаквания.

Сексуалните отношения могат да останат предишните. Не е необходимо да внасяте нови елементи. Просто се ограничете с качествен секс.

Подстрижка – стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, добре е в къщи сами да подрежете бретона си или по милиметър от някой кичур.    Това съществено ще се отрази на вашето сегашно и бъдещо състояние. Ще ви напуснат тягостните мисли, ще се подобри състоянието на очите ви и ще гледате на света по нов начин.

Следва 21 лунен ден от 21:26ч на 16 декември до 22:39ч на 17 декември

1 слънчев ден – Добре е да правите планове за предстоящия слънчев месец. Хубаво е в началото на слънчевия месец да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк.

По-важни аспекти:

Луна квадрат Марс (12:48ч) – Времето около този аспект не е благоприятно за занимания със спорт, практическа дейност, особено в областта на техниката, за работа с уреди, транспортни средства, машини. Не е благоприятно за утвърждаване на собствени идеи. Избягвайте прибързаните действия, спорове и разправии с партньори. Хората стават лесно раздразнителни, трудно владеят себе си. Необходимо е да се премислят думите и постъпките, за да има мир.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.