Астро: Днес Висшите сили щедро даряват тези, които излъчват енергията на доброта

pixabay.com

Луната е в знак Козирог от 06:53ч на 21 април до 09:18ч на 23 април

Може да се заемете с текущите въпроси, обичайните неща, да отделите време за духовната страна на живота, да си почивате повече, ако има възможност. Да се намали физическата активност. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Рискът от нараняване и счупване на костите се увеличава – те стават чупливи. Уязвими са костната система, гръбначния стълб и коленете. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици.  Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен.

Лунен календар: 20 лунен ден от 01:05ч на 21 април до 02:11ч на 22 април

Днес Висшите сили щедро даряват тези, които излъчват енергията на любовта и доброта към околният свят. Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Подходящо за уединение и размисъл, за да можете да вземете важни решения.

Ако дълго време сте планирали някакъв важен акт и не можете да се решите, днес е идеален за неговото осъществяване. Не се поддавайте на гордостта и арогантността. Не мрънкайте, а се концентрирайте върху преодоляването на препятствията. Всички действия трябва да са много добре обмислени. По-добре е да се работи бавно, но качествено, като се проверява внимателно всичко. Правете това, което обстоятелствата изискват. Успех ще съпровожда тези, които работят в колектив, задружно.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори, които сте отлагали, могат да се проведат сега, но без обиди и сцени на ревност, тъй като могат да станат повод за нов разрив в отношенията. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов, но само ако сте искрени. Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Денят е благоприятен за духовна работа със свещени текстове. Като цяло всичко свързано с астралната, духовната, космическата енергия днес намира отклик във вътрешния свят на човек. Днес вашите действия могат да бъдат съдбоносни. Каквато и да е ситуация, може да определи бъдещия ви живот.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако сега не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

В 20 лунен ден са засилени целебните свойства на водата.

Слънчев календар – 2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.