Астро: Днес всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне

Луната е в знак Рак, където ще остане до 17:22ч на 17 февруари.

Влиянието на Луната в Рак, ще бъде особено интензивно и дълбоко. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Собствените преживявания стават сега по-важни от случващото се във външния свят. Не е най-подходящият период за вземане на решения и необмислени действия. Трябва да си осигурите комфортна обстановка. Сега е най-доброто време за създаване на уют у дома. Подходящо време, в което трябва да се погрижите за семейството и близките хора.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът. Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че трябва да бъдете изключително внимателни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противен случай може да имате такива неприятни явления като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Продължава 12 лунен ден от  13:17ч на 15 февруари до 14:14ч на 16 февруари.

Енергията на деня трябва да бъде отправена за правене на добри и благи дела. Ден за милосърдие и състрадание. Препоръчително е да давате подаръци, подаване на милостиня, особено ако бъдете помолени да го направите. Повишава се чувствителността и емоционалността. Избягвайте да се сърдите и да се ядосвате, да влизате в спорове и да се карате – после трудно ще се помирите.

Отложете важните неща – това време не е най-добрият ден за започването им. Денят е неблагоприятен за решаване на финансови въпроси, за търговия, придобивки и хазарт.

Контактите с противоположния пол и любовните взаимоотношения могат да се преминат в спорове, кавги, обиди, недоразумения.

Трябва да се ядат по-малко груби храни и да се пие повече вода, сокове (без ябълков).

Доминиращ 13 лунен ден от 14:14ч на 16 февруари до 15:21ч на 17 февруари.

В този лунен ден се отваря врата между земята и небето. Може да попаднете на нова информация, научите нещо, което ви е било неизвестно досега, а предсказанията, получени в този ден, могат значително да променят съдбата ви. Вслушайте се в съветите, които другите ви дават, може да са ви полезни.

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Работният ден трябва да бъде насочен към подобряване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Могат да се повторят различни ситуации от миналото ви. Ако имате във вашето обкръжение хора и след контактуване с тях ви остават лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, трябва да скъсате с тях и това е идеалният момент.

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Добре е да консумирате храна, съдържаща полезни вещества – тя ще бъде напълно усвоена.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, активен. Това е най-подходящото време за нови сексуални техники и пози. Ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре се откажете, защото ще навредите на здравето си.

Подстригването е подходящо през целия ден, но след 14:00ч всички манипулации с косата трябва да извършите у дома, самостоятелно. Не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Сънищата са важни, защото чрез тях човек може да получи истинска мъдрост.

Днес е 3 слънчев ден, който  е свързан е с Висшата Справедливост, с разкриване на Божественото и творческото начало. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на храм. Повече време прекарайте у дома си. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.