Астро: Днес е много лесно да утежните кармата си, ако отговаряте на агресията с агресия

Луната е в знак Рак до 14:49ч на 14 ноември

Не вземайте импулсивни решения, запазете плановете си за друг ден. Днес Луната може да събуди носталгия по миналото. Контактите с познати и любими хора са благоприятни, а флиртът и общуването с непознати са не само безполезни, но и опасни. Качеството на взаимоотношенията в този лунен ден ще бъде подложено на изпитание. Избягвайте обидни думи през този период, защото ще оставят траен спомен. Денят е подходящ ден за зачеване, въпреки намаляващата фаза.  Вероятността за зачеване и раждане на момичета е висока.

Този ден от лунния календар не е подходящ за пътувания на дълги разстояния. Колкото повече се отдалечавате от дома в този лунен ден, толкова повече рискове възникват при пътуване. Благоприятно изключение може да бъде пътуване до родния ви край или пътуване до родители или деца.

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 20:40ч

Денят е свързан със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове. Днес се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив. Съзнанието е замъглено. Ако чувствате отчаяние, тежест в душата, дълбока болка – това е нормално. Такава е енергията на днешния ден. Заемете се с нещо, което обичате или медитирайте, за да не потъвате в униние. Денят е изключително неблагоприятен за хора с психични разстройства.

Ден на негативна и тежка енергия. Това е период на проверка на душата за сдържаност и позитивно отношение. Днес е много лесно да утежните кармата си, ако отговаряте на агресията с агресия.

Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Днес лесно се изпада в заблуждения и се правят грешки. Новите проекти и идеи, които се раждат в този ден са съблазън и илюзия – те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите действия и постъпки и едва тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници. Да не се започва нищо ново, тъй като има вероятност да завърши с провал. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо.

Може да се направи разтоварващ ден, но да не се гладува. Препоръчително е в 19 лунен ден да се ядат кръгли плодове и зеленчуци, и да се избягват продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите отношенията си. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Общуването ще бъде трудно. Сексът е добре да се избягва.

Не е подходящо да се подстригват коси и да се режат нокти.

Следва 20 лунен ден от 20:40 на 13 ноември до 21:40ч на 14 ноември

Слънчев календар – 28 слънчев ден – Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Усещането за тежест в тялото в този ден е нормално, да не ви плаши. Хубаво е да изчистите всичко наоколо – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други злини.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.