Астро: Днес е напрегнат ден поради съчетанието на различни фактори

Марс е в квадратура с Плутон.

Ако имате в наталната си карта конфликтни аспекти на Марс с Плутон или лични планети на 18°- 21° в кардиналните знаци Овен, Везни, Рак и Козирог, трябва да сте много внимателни тези дни, да избягват да посещават многолюдни и криминогенни места, действия, които могат да доведат до обществени скандали и сблъсъци. Жените е по-добре да не закъсняват сами по тъмно.  Бъдете внимателни, докато шофирате – рискът от инциденти на пътя също се увеличава. Влиянието от аспекта продължава и в следващите дни.

Напрегнат аспект има и между Луната и ретрограден Меркурий – Логиката остава на заден план. Мислите, думите постъпките са емоционални и импулсивни, което предразполага да се леят прекалено много празни приказки, а в такъв момент винаги се казва повече отколкото трябва, затова призивът е към сдържаност и умереност.

След 16:38ч Луната се движи на празен ход до 01:09ч през нощта. Не предприемайте нищо важно.

Растяща Луната в знак Водолей.

Подходящо време за обучение, самообразование, учене, повишаване на квалификацията, за научен, творчески, интелектуален труд. През този период може да се случат всякакви неочаквани събития – щастливи или нещастни. Неподходящо време за смяна на работата, за общуване с официални инстанции, с началници.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Продължава 9 лунен ден до 14:26ч на 5 ноември (от 13:53ч на 4 ноември)

Денят носи тежка енергия. Мнозина започват да изпитват безпричинни страхове, безпокойство, имат главоболие, спохождат ги различни неудачи. Не се препоръчва започването на нови дела и вземането на важни решения. Важните срещи прехвърлете за друг ден.

В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Нежелателно е всяко напрежение. Конфликтите могат да възникнат от нищото, затова е препоръчително да се избягват такива, особено с непознати хора. В този ден лесно можете да бъдете привлечени към всяка авантюра.

Болестите, които започнат през деветия лунен ден, носят голяма опасност, така че трябва да бъдете внимателни и да се грижите за вашето здраве.

Следва 10 лунен ден от 14:26ч на 5 ноември до 14:55ч на 6 ноември

В 10-ия лунен ден Кундалини се издига. Подходящо време за самопознание и самоусъвършенстване. Именно сега се откриват тайните възможности на човешкото съзнание. Човек може изведнъж да открие в себе си нови способности.

10 лунен ден се свързва с родовите корени, с първоизточника. Ето защо е добре да обърнете внимание на всичко, което е свързано със семейството и неговите традиции. Навестете родители, роднини, приятели, заемете се любимите си дела. Крайно нежелателно е да изгаряте мостовете след себе си, да рушите отдавна установени връзки.

Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

20 слънчев ден – Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Нежелателно е да хитрувате, да мързелувате. Недопустими са прояви на шантаж, насилие, заплахи. Не се поддавайте на провокации на дръзки и нагли хора.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.