Астро: Днес може ясно да почувствате предопределението на съдбата

Луната е в знак Лъв до 06:03ч на 16 юни

Енергията е в разгара си. Намерете и достойно приложение чрез творчество, чрез вдъхновение на околните,  чрез нови силни проекти, чрез флиртуване. Настроението е приповдигнато. Делата се отдават сега с лекота. Време за веселие, празнуване, флиртуване, приятелски и любовни срещи. (съобразено с лунния ден). Помнете: „По дрехите посрещат!” Сега хората отдават голямо значение на външния вид. Бъдете на висота, ако искате да се харесате. Контролирайте желанието да командвате, не се поддавайте на раздразнението.

Луната в Лъв кара да „пее“ цялата кръвоносна система. Сега тя е много по-активна, отколкото в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да „се размърда“ малко. Уязвими са очите, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Лунен календар –  5 лунен ден от 09:02ч на 14 юни до 10:08ч на 15 юни

Като цяло петият лунен ден е добър и благоприятен ден. Символът на деня е еднорогът, означаващ силата на ума и тялото, чистотата и целомъдрието. И влиянието му влияе върху естеството на деня. Всичко свързано с духовното развитие, самоусъвършенстването е добре дошло днес. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, работа върху осъзнаването. Денят е най-подходящ за развитието на най-високите качества в себе си, като любов и прошка. Работата върху чистотата на мислите и желанията има благотворен ефект. Това може да бъде подпомогнато чрез четене на молитви и пеене на мантри. Благодарение на промените, които се случват на духовен план, в този лунен ден чувствителността се засилва значително.

Днес може ясно почувствате предопределението на съдбата. Добре е да се правят планове за бъдещето, тъй като този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички действия и постъпки обаче трябва да бъдат добре обмислени. Всичко, което идва при вас като хора, информация, събития – следва да се приема като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно!

Не се препоръчва да се започва нищо ново. Бъдете внимателни при оперирането с парични средства. Хубаво е да пътувате.

Настроението е променливо. Придържайте се във всичко към „златната среда”. Добре е да сведете контактите до минимум и да прекарате повече време в уединение, в безопасна обстановка. Не трябва на никого да пожелавате зло, да се ядосвате или да се разстройвате. На този ден от лунния месец е благоприятно да се плаче. При това не само насън, но и реално. Сълзите са знак, че се извършва прочистване на душата. Пазете вещите си – това, което загубите, ще е безвъзвратно и няма да се върне повече при вас.

Физическото натоварване укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога. Не е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен. Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

Секс – Действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес в чиста енергия на радостта и любовта. Не се препоръчва зачатие.

Подстригването привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата.

Слънчев календар – 26 слънчев ден е ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, нещо, за което те отдавна са мечтали и много ще се зарадват и тогава над вас ще се изсипе благодат за целия месец.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.