Астро: Днес се препоръчва въздържание от активни действия

хороскоп

Луната e в знак Дева до 11:02ч на 4 ноември.

Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство. Проявява се повече критичност и мисленето е аналитично. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Неподходящо време за нови запознанства, за брак и любов, за явяване на изпит, за покупко-продажба на недвижими имоти. Добре е снахите да не посещават в това време свекървите си, а зетьовете своите тъщи. Не трябва да изяснявате отношения.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

Хронология на лунните дни:

26 лунен ден, който започва от 01:52ч на 3 ноември и продължава до 03:03ч на 4 ноември.

Символ на деня са жабата, блатото. Жабата е олицетворение на мъдростта, но тази мъдрост не носи никаква полза на човек, тъй като го дебне лъжливата илюзия на собствените му постижения. Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Енергията се изразходва напразно чрез излишно суетене, бърборене, сплетни, клюки и интриги. Затова се препоръчва въздържание от активни действия, повече да се почива и да не се хабят сили.

През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Сега хората са склонни към глупаво поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Не се препоръчва физическото натоварване. Откажете се от ненужните връзки и контакти, избирайте старателно хората, с които общувате.

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за този ден е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и др. чакат тези, които не са предпазливи. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване. В двадесет и шести лунен ден е строго забранено да се консумират месо, риба, яйца, морски дарове и гъби. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

Секс – По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието. Да видите на сън кошмари – прояснение на заплетени ситуации.

Днес е 18 слънчев ден – Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит. Ден за възстановяване на справедливостта. Хубаво е да се дава прошка. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир. Старайте се да не бъдете в тежест на околните и да живеете за чужда сметка. Вашите действия трябва да бъдат съгласувани със съвестта ви.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.